Thursday, June 25, 2015

Το Amstel Radler Summer Bus 
Για μια ακόμη χρονιά ξεκινά τα δρομολόγιά του από τη Θεσσαλονίκη!
…powered by biscotto 2310, biscotto.gr, biscotto radio!

Η μπίρα με χυμό από ελληνικά λεμόνια Amstel Radler αλλά και η νέα Amstel Radler Guarana με 0,0% αλκοόλ, σε συνεργασία με το περιοδικό biscotto 2310, το portal προτάσεων και επιλογών biscotto.gr και το biscotto radio πραγματοποιούν για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, τον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό Amstel Radler Summer Bus.
Τώρα, οι φίλοι της Amstel Radler και του biscotto group έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά για μπάνιο κάθε Σαββατοκύριακο για τους ίδιους και ένα φίλο ή φίλη τους με το Amstel Radler Summer Bus, αλλά και κερασμένες Amstel Radler Lemon και Amstel Radler Guarana στα καλύτερα beach bars της Β. Ελλάδας! 
Αποτέλεσμα του συνδυασμού της αξεπέραστης γεύσης της Amstel με την δροσιά του χυμού από ελληνικά λεμόνια, η Amstel Radler πίνεται παγωμένη, περιέχει 2% αλκοόλ και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμονιού. Φέτος η απόλαυση συμπληρώνεται και με μία ακόμη επιλογή, τη νέα Amstel Radler Guarana με 0,0% αλκοόλ και την προσθήκη του τροπικού φρούτου Guarana. Δροσιστικές, απολαυστικές και ιδανική επιλογή για την παραλία και τις πιο ζεστές στιγμές του καλοκαιριού.
Ο τρόπος για να ταξιδέψει κάποιος ΔΩΡΕΑΝ με το Amstel Radler Summer Bus είναι απλός, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον καλοκαιρινό διαγωνισμό μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο microsite του διαγωνισμού στο biscotto.gr
http://www.biscotto.gr/summerbus/ να δηλώσει το όνομα ενός φίλου ή φίλης του που επιθυμεί να συνταξιδέψει και να αναμένει την ανακοίνωση των τυχερών από τις καθημερινές κληρώσεις για τον προορισμό της εβδομάδας! 

Οι προγραμματισμένοι προορισμοί και οι ημερομηνίες αναχώρησης του Amstel Radler Summer Bus από τη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:
- Κυριακή 28/6 Razzmatazz Beach Bar, Παραλία Φλογητών Χαλκιδικής
- Κυριακή 5/7 Thalassa exclusive beach bar, Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
- Κυριακή 12/7, Mojito Beach Bar, Αγ. Μάμας Χαλκιδικής
- Σάββατο 18/7 Mylos Beach Bar, Πλάκα Λιτοχώρου, Πιερία
- Κυριακή 19/7 Hotel Giannoulis, Παραλία Κατερίνης, Πιερία
- Κυριακή 26/7 Ναυαγός Beach Bar, Παλιούρι Χαλκιδικής
- Κυριακή 2/8, Yacht Beach Bar, Ν. Ηρακλείτσα, Καβάλα

Δήλωσε Συμμετοχή
Εάν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στον καλοκαιρινό διαγωνισμό της Amstel Radler και του biscotto 2310, του biscotto.gr και του biscotto radio δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω link
ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment