Monday, June 22, 2015

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ


Την εκπαίδευση του προσωπικού της, αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών (φύλαξη, καθαριότητα, τεχνική εξυπηρέτηση) στην αντιμετώπιση περιστατικών καρδιακής ανακοπής  ξεκίνησε η ΔΕΘ-Helexpo, με τη συνεργασία των Εθελοντών Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης (ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ). Ήδη μάλιστα διοργάνωσε διάλεξη με τίτλο «Μάθε και Σώσε», παρουσία όλων των εργαζομένων, αλλά και των συνεργατών της, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», για την αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής από τον απλό πολίτη και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, αλλά και της πιστοποίησης των υπηρεσιών της,  πέρα από τις εκπαιδευτικές δράσεις σε αυτόν τον τομέα, η ΔΕΘ-Helexpo έχει ήδη προμηθευτεί έναν απινιδωτή για το ιατρείο της, ενώ θα ακολουθήσουν άλλοι δύο στα συνεδριακά κέντρα και τα περίπτερα. Η εκπαίδευση θα συνεχιστεί, μετά και την ολοκλήρωση τοποθέτησης των συσκευών, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζονται τυχόν περιστατικά κατά την επίσκεψη των 1.000.000 και πλέον επισκεπτών στις διοργανώσεις του εθνικού εκθεσιακού φορέα. 
Σημειώνεται ότι πάνω από 350.000 άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους εξαιτίας αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής. 

Η ΔΕΘ-Helexpo θα συνεχίσει να βρίσκεται με κάθε μέσο δίπλα στο προσωπικό, αλλά και στον κόσμο που συμμετέχει είτε ως εκθέτης είτε ως επισκέπτης στις εκθέσεις της, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και καλύπτοντας όλο και περισσότερα πεδία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

No comments:

Post a Comment