Tuesday, May 15, 2012

Ο τουριστικός χάρτης της Θεσσαλονίκης


Το ΝΟΗΣΙΣ και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ο τουριστικός χάρτης της Θεσσαλονίκης: ανάδειξη νέων δυνάμεων – προώθηση νέων συνεργασιών», την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Το ΝΟΗΣΙΣ με τις πρωτοποριακές αίθουσες ψηφιακής προβολής, το Μουσείο Τεχνολογίας και τις ποικίλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές του αποτελεί ήδη σημαντικό πόλο έλξης μαθητικού τουρισμού και φιλοδοξεί, με τη βοήθεια των αρμόδιων φορέων, να ενδυναμώσει τη θέση του στον χάρτη του συνεδριακού, αλλά και του παραδοσιακού τουρισμού.

Πρόκειται για ένα ανοικτό κάλεσμα στους τουριστικούς παράγοντες της πόλης, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και χρήσιμων εμπειριών από τον τομέα δραστηριοποίησης του καθένα, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της εικόνας και της απήχησης της Θεσσαλονίκης ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού, τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχουν επίσης με εκπροσώπους τους ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

No comments:

Post a Comment