Friday, December 16, 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΛΑΚ ΣΑΜΠΑΘ


ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012



Στις 11.11.11 οι θρυλικοί Black Sabbath ανακοίνωσαν ότι επανασυνδέονται!



Οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση- το original line up- δηλαδή οι: OZZY OSBOURNE (φωνή), TONY IOMMI (κιθάρα), GEEZER BUTLER (μπάσο) και BILL WARD (ντραμς)- δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners στα διασημότερα και μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2012.
Η περιοδεία τους ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαΐου στη Μόσχα και θα φέρει τους Black Sabbath στο παγκόσμιο κοινό, ακόμα και σε χώρες όπου δεν έχουν παίξει ποτέ πριν ή σε άλλες, που έχουν να επισκεφθούν πάνω από τρεις δεκαετίες.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν την
Κυριακή 1 Ιουλίου στο
ROCKWAVE FESTIVAL, TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ



Οι BLACK SABBATH είναι το συγκρότημα που επινόησε τη metal μουσική. Αυτό το line up γέννησε, διέδωσε και επέβαλε το heavy metal. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο το όνομα τους, Black Sabbath, άλλαξε το πρόσωπο της μουσικής για πάντα. Πήραν τη σκληρή μουσική της εποχής τους, τα σκληρά μπλουζ, τους άλλαξαν πρόσωπο, και τα μετέτρεψαν σε κάτι καινού ργιο που αργότερα ονομάστηκε heavy metal μουσική.



Οι BLACK SABBATH, αυτήν την περίοδο, με το αρχικό και πιο πετυχημένο τους σχήμα ηχογραφούν το πρώτο studio album τους μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, με παραγωγό τον θρυλικό RICK RUBIN, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2012.



Όλοι οι μουσικοί έχουν επηρεαστεί από τους BLACK SABBATH και έχουν αναφερθεί με δηλώσεις τους σε αυτούς. Μεταξύ αυτών και ο σπουδαίος performer Henry Rollins: "Η μουσική των BLACK SABBATH είναι η απόλυτη κινητήρια δύναμη. Κάθε αξιόλογο συγκρότημα που αξίζει το βάρος του σε ναπάλμ θα ήθελε να έχει γράψει το ‘War Pigs’. Οι κριτικοί ποτέ δεν το κατανόησαν, αλλά οι fans το αγάπησαν, το κατάλαβαν και ακόμη τους συγκινεί. Όλη η μουσική τους δεν έχει χάσει τίποτα από το δυναμισμό και τη σπίθα της με τον χρόνο. Στην πραγματικότητα τώρα αντηχεί πιο δυνατά… χαιρετίζω τους ισχ υρούς BLACK SABBATH τώρα και για πάντα.”



Οι BLACK SABBATH, οι πατέρες της heavy metal μουσικής, με περισσότερες από 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, οι νεοσύλλεκτοι του Rock and Roll Hall of Fame (μπήκαν το 2006), οι νικητές των Grammy, θα βρεθούν στην Ελλάδα στο Rockwave Festival και θα μας προσφέρουν στιγμές μεγάλης συγκίνησης! Οι Έλληνες fans θα παρακολουθήσουν μία συναυλία επικών διαστάσεων! Μια ιστορική επιστροφή, μια βραδιά για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!




Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival



για την



Κυριακή 1 Ιουλίου 2012



ξεκινά την
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011!



Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά!



Τα πρώτα 3.000 εισιτήρια για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 κοστίζουν 45 €



Τα επόμενα 3.000 εισιτήρια κοστίζουν 50 S 64;



Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 €



Το εισιτήριο στο ΤΑΜΕΙΟ θα κοστίζει 65 €



ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ



TICKET HOUSE



Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

τηλ.: 210 3608 366



Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr
www.tickethouse.gr





No comments:

Post a Comment