Thursday, October 27, 2011

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤ 3

Aυριο, Παρασκευή , στις 11.00, η ΕΤ3 μεταδίδει με το Γιώργο Φερέτη σε απευθείας σύνδεση τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με την οποία κορυφώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης, τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την εθνική επέτειο του «Όχι». Η παρέλαση θα μεταδοθεί δορυφορικά σε όλο τον κόσμο.
Στις 12.00 το επεισόδιο «Πόλεμος 1940» της «Θεσσαλονίκης της Νοσταλγίας μας» με το Θανάση Βέγγο και την Κάτια Δανδουλάκη παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη στα χρόνια του Πολέμου και της Κατοχής.
Στις 16.00, τα «Αληθινά Σενάρια» με το Νίκο Ασλανίδη παρουσιάζουν το αφιέρωμα «Σοφία Βέμπο»
Στις 19.00 προβάλλεται η δραματική πολεμική ταινία «Μια γυναίκα στην Αντίσταση» με την Τζένη Καρέζη, τον Κώστα Καζάκο και τον Λυκούργο Καλλέργη.
Στις 23.00 με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μεταδίδεται μία εκπομπή των «Ανιχνεύσεων» για τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο σε επανάληψη. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1990, διαθέτει στοιχεία τα οποία ο τηλεθεατής αξίζει να παρακολουθήσει.
Η ‘‘αυλαία’’ του τριημέρου κλείνει μελωδικά με τη μετάδοση, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της συναυλίας «Μια βραδιά στη Σαλονίκη- Μια κιθάρα και ένα πιάνο» με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

No comments:

Post a Comment