Wednesday, August 3, 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη τραμπουκισμού στο τηλεοπτικό συνεργείο του star που έκανε ρεπορτάζ για τη νυχτερινή ζωή της Πάρου, επιδόθηκαν οι σερβιτόροι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Μπαρπαρόσα" στη Νάουσα.



Βράδυ της Κυριακής και ο Γρηγόρης Μπάκας με τον Βασίλη Κονταξή καταγράφουν εικόνες σε δημόσιο χώρο για την ζωή στην όμορφη Κυκλαδίτισσα Πάρο. Έξω από το εστιατόριο Μπαρμπαρόσα, που καταλαμβάνει όλον τον προβλήτα του μικρού λιμανιού της Νάουσας αλλά και τον προαύλιο χώρο της μικρής εκκλησίας, οι σερβιτόροι υπό την εποπτεία του ιδιοκτήτη εξοργίζονται από την παρουσία της κάμερας και χωρίς πολλά - πολλά, επιτίθενται στο συνεργείο. Χτυπούν τον οπερατέρ και επιχειρούν να κατεβάσουν την κάμερα.



Ώρες αργότερα η αστυνομία συνέλαβε τον έναν σερβιτόρο μετά τη μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης. Η στάση του ιδιοκτήτη και των σερβιτόρων που λειτουργούσαν ως κοινοί μπράβοι προκαλεί απορίες καθώς αποτελούν μια δυνατή παραφωνία στο υπέροχο νησί. Ακόμα και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες του νησιού διαχωρίζουν τη θέση τους από τις πράξεις του συγκριμένου μαγαζιού.



Απορία επίσης προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί καταλαμβάνει όλο το λιμανάκι της Νάουσας, ακόμα και τον προαύλιο χώρο της μικρής εκκλησιάς.

No comments:

Post a Comment