Tuesday, August 9, 2011

ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

Η Ήβη Αδάμου είπε "ναι" για το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2012. Η Ηβη Αδάμου φαίνεται να ετοιμάζει ταξίδι για το Μπακού! Δεν πρόκειται για κάποια συναυλία, αλλά για τη συμμετοχή της στην 57η διοργάνωση της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Αζερμπαϊτζάν στις 22, 24 και 26 Μαΐου του 2012.

Η 18χρονη Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «X-Factor», σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκπροσωπήσει το Νησί της Αφροδίτης στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. «Δεν το επιβεβαιώνουμε, ούτε το διαψεύδουμε» απαντούν άνθρωποι από τη δισκογραφική της εταιρεία που μας ενημερώνουν παράλληλα πως ενδεχομένως σήμερα να έχουμε την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την άνοιξη υπήρχαν επαφές με τους υπεύθυνους της κυπριακής τηλεόρασης και τη Sony Music στην Ελλάδα, στο δυναμικό της οποίας ανήκει η Ηβη. Και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει η νεαρή τραγουδίστρια το εισιτήριο για την Eurovision.

Το όνομά της ακουγόταν έντονα για συμμετοχή στον διαγωνισμό και για λογαριασμό της Ελλάδας, αλλά όπως φαίνεται τελικά η Κύπρος πρόλαβε να έρθει σε συμφωνία μαζί της. Οπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί της EBU, η επιλογή του τραγουδιού κάθε χώρας πρέπει να γίνεται με τη συμμετοχή του κοινού. Ετσι, είναι πιθανό κοντά στον Ιανουάριο να γίνει μια εκπομπή όπου θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια και το κοινό θα κληθεί να επιλέξει αυτό που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό του 2012.

Προς το παρόν η Ηβη Αδάμου συμμετέχει στον ιταλικό διαγωνισμό «Blue Song 2011», με το τραγούδι «Κράτα τα μάτια σου κλειστά», το οποίο ερμηνεύει μαζί με τις Μέλισσες.

No comments:

Post a Comment