Monday, August 8, 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

*Μολις επεστρεψαν από έναν χρονο παραμονης στο Αμπου Νταμπι ο Βαγγελης Τυμπω και η Αναστασια, το αγαπημενο καλλιτεχνικο ζευγαρι της Θεσσαλονικης.Τραγουδουσαν εκει σ’ένα από τα πολυτελη ξενοδοχεια.Αυτες τις μερες βρισκονται για διακοπες στο Πορτο Καρρας κι από τον Σεπτεμβριο εκλεισαν εμφανισεις για ένα χρονο στο Royal Meridien της Τζουμειρα στο Ντουμπαι.
*Οι ιδιοι μας ελεγαν ότι οι Αραβες αναγνωριζαν αμεσως από το ρεπερτοριο τους τραγουδια όπως «Ποσο μου λειπεις» του Βολανη, «Στον εβδομο ουρανο» του Πανταζη, «Μαργαριτες» της Δημητριου(που όλα αυτά εχουν ξενη προελευση,όπως και ορισμενα του Καζαντζιδη).
*Από το ιδιο ζευγαρι ακουσαμε ότι οι Αραβες πιστευουν ότι η Ελλαδα ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ και απορουν γιατι δεν γινεται εκμεταλλευση τους…
*Εξοχες συνεντευξεις της Λινας Λαμπρακη και του Δημητρη Βαγια στην ΕΤ 3.
*Αντωνης Κανακης,ο επιτυχημενος επιχειρηματιας,εχει τρια δικα του καταστηματα Ένα κλαμπ στο Λιμανι,άλλο ένα το Angel στην Καλλιθεα και το εξαιρετικο μπητς μπαρ «Μωλος» στην Χανιωτη.
*Για τρεις εβδομαδες στο Μπαλι ο σχεδιαστης μοδας Νικος Αποστολοπουλος.
*Στην Μοσχα με το αυτοκινουμενο του σπιτι φθανει οσονουπω ο Δημητρης Παπανωτας.
*Στις 19 Αυγουστου ο Αντωνης Ρεμμος στην Politia του αεροδρομιου και ο Γιωργος Αξας στο «Ακρωτηρι» της Περαιας.
*Σε υπεροχες τοποθεσιες στο δευτερο ποδι της Χαλκιδικης υπαρχουν αρκετα μπητς μπαρ που μονο με 4Χ4 μπορεις να τα επισκεφθεις-και παλι δυσκολα.
*Ολοι προσπαθουν να μαθουν το μυστικο επιτυχιας του Grand Hotel Palace,που ειχε πληροτητα 100% τον Ιουνιο και Ιουλιο και συνεχιζει να πηγαινει εξαιρετικα ενώ αλλα ξενοδοχεια 5 αστερων αναγκαζονται να απολυσουν προσωπικο ελλειψει κρατησεων.
*Χορτασαμε επαναληψεις στην τηλεοραση-η πιο ευπροδεκτη είναι η εκπομπη του Λαζοπουλου.
*Δεν εγινε τελικα η μεταφορα των ραδιοφωνικων στουντιο του δημου Θεσσαλονικης στο Θεατρο της ΕΜΣ-μεσα στο καλοκαιρι,όπως ειχε ανακοινωθει-ισως διοτι δεν εγινε ο προβλεπομενος διαγωνισμος.
*Χωρις διαφημισεις πως επιβιωνουν οι ραδιοφωνικοι σταθμοι της Θεσσαλονικης;Απαντηση:αφηνοντας απληρωτους,εδώ και μηνες,τους συνεργατες,κυριως μουσικους παραγωγους.

No comments:

Post a Comment