Friday, June 3, 2011

ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΤΟΣ DANCING

Έκτατο live Dancing with the stars χθες βράδυ και στον ημιτελικό πέρασαν μόνο τρία από τα πέντε ζευγάρια. Τουτέστιν δύο ζευγάρια μας κούνησαν το μαντήλι. Ποιοι χαμογέλασαν και ποιοι πήγαν σπίτι τους λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αγγελική Ηλιάδη είναι οι τρεις που με τις χορευτικές τους επιδόσεις έπεισαν κοινό και κριτική επιτροπή να τους δώσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Κυριακής.

Μεταξεταστέοι στο... παρά πέντε έμειναν η Νάντια Μπουλέ και ο Τρύφωνας Σαμαράς (που μπορεί να ήταν η χαρά του Dancing, αλλά μια χορογραφία δεν ευτύχησε να κάνει σωστά!), που αποχώρησαν από το show, αφού ούτε η κριτική επιτροπή ούτε το κοινό φαίνεται να ενθουσιάστηκε από τις εμφανίσεις τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με σέξι αρχαιοελληνική ενδυμασία τους ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, που ειδικά τον Τρύφωνα έδειξαν να τον χαροποιούν (''Επιτέλους θα ξεκουραστώ!'').

Ο ημιτελικός του Dancing with the Stars θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, ενώ μία εβδομάδα αργότερα το show θα ρίξει αυλαία.

No comments:

Post a Comment