Sunday, June 12, 2011

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΙΠΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ

Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, 50 χορευτές, 20 μουσικοί παραγωγοί με 20 συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής και χιλιάδες κόσμου αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή των Ματάλων, στο Matala Festival, μια τριήμερη εκδήλωση με κεντρικό θέμα τους χίπις, που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής και σε μέγεθος δεν έχει ξαναγίνει στην Κρήτη. Σύμφωνα με τον Δήμο Φαιστού, η είσοδος σε όλες τις συναυλίες του Φεστιβάλ θα είναι δωρεάν.

Χιλιάδες Ελληνες αλλά και ξένοι πρώην χίπις αναμένεται να κατακλύσουν τα Μάταλα. Τους επισκέπτες περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Χορευτικά σόου με φωτιές, ζογκλέρ, παρέλαση αυτοκινήτων Hippie Style, ενώ στον χώρο θα λειτουργούν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, graffiti art, δίσκων βινυλίου της περιόδου 60s - 70s.
Η μεγαλύτερη μουσική σκηνή έχει στηθεί με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων. Ηδη κάποιοι επισκέπτες από το εξωτερικό, και κυρίως τη Γερμανία, έχουν φτάσει, ενώ πολλοί είναι οι Ελληνες που αναζητούν κατάλυμα έστω και την τελευταία στιγμή. Για την κάλυψη του μέγιστου δυνατού αριθμού των αναγκών, ο Δήμος Φαιστού θα διαθέτει δωρεάν θέσεις στο Camping των Ματάλων έως και την Τρίτη 14 Ιουνίου.

No comments:

Post a Comment