Thursday, June 16, 2011

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

*43 επεισοδια εχει η νεα σειρα του ΑΝΤ1 Kyle XY, που ειδαμε περυσι από τη NOVA και μας αρεσε.Πρωταγωνιστει ο Καναδος Matt Dallas.Στις ΗΠΑ την εβλεπαν από το 2006-2009.
*ερχονται δυο νεες ταινιες επιστημονικης φαντασιας: Super 8/Beastly.
*Σε κάθε χωρα εχει διαφορετικο ονομα το τσεχοσλοβακικο τραγουδι που εχει ταυτιστει με τηνζυθοποσια:Skoda lasky/Rosamunde/Beer barel polka.
*27.7 εκατομμυρια χρηστες του facebook υπαρχουν στον αραβικο κοσμο.
*Τετοιες μερες το 1969 οι Ρολλινγκ Στοουνς αντικατεστησαν τον παραιτηθεντα Brian Jones με τον Mick Taylor.
*Ημεριδα με θεμα «Συστημα υψηλης ευκρινειας και ΕΡΤ» θα πραγματοποιηθει στις¦ 23 Ιουνιου στην αιθουσα 6 του συνεδριακου κεντρου «Ιωαννης Βελλιδης».
*Στο θεατρο Γης την Παρασκευη 24 Ιουνιου Μαρινελα.το μιουζικαλ.
*Στον ιδιο χωρο στις 29 Ιουνιου Δημητρης Μητροπανος,Γιαννης Κοτσιρας,Δημητρης Μπασης.
*Στις 27 Ιουνιου στην Μονη Λαζαριστων η Ελενη Τσαλιγοπουλου και οι φιλοι της.
*Επικοινωνιακα υστερει Θεσσαλονικη.Γινονται εκδηλωσεις που ελαχιστα διαφημιζονται κι αφου πραγματοποιηθουν δεν υπαρχει ενημερωση για την απηχηση της,τις αντιδρασεις,κλπ.
*Δεν υπαρχει πια η κοσμοσυρροη που βλεπαμε στην Αρετσου-Νεα Κρηνη τα περασμενα χρονια.Πολλα καταστηματα-ταβερνες,μπαρ,καφε-είναι κλειστα η ενοικιαζονται η πωλουνται.
*Δεν ακουγονται τελευταια οι σχεδιαστες μοδας της Θεσσαλονικης.Ισως ενιωσαν κι αυτοι τον αντικτυπο της κρισης και περιορισαν την δραστηριοτητα τους.Τα νυφικα και τα γαμπριατικα εχουν ακομα ζητηση.
*Αλλοτε,αυτή την εποχη,η επιτροπη προκρισης του φεστιβαλ τραγουδιου Θεσσαλονικης ανακοινωνε τις συνθεσεις που ειχαν επιλεγει και ενορχηστρωτες και ερμηνευτες επιαναν δουλεια για να προετοιμαστουν για τον Σεπτεμβριο.

No comments:

Post a Comment