Wednesday, June 8, 2011

’ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ’ ΑΠΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

«Καινούργια μέρα» έρχεται στην ΕΤ3 από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011, στις 8.30 το πρωί.
Με την ξεχωριστή ματιά του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης καθημερινά, για δύο ώρες, οι δημοσιογράφοι Θεοδώρα Αυγέρη και Βασίλης Κατσάρας μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων από κάθε γωνιά της χώρας και καταγράφουν τις διεθνείς εξελίξεις.
Με απευθείας συνδέσεις, σχολιασμό, ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις οι τηλεθεατές ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει.
«Καινούργια μέρα» με μία δυναμική συντακτική ομάδα που την απαρτίζουν οι δημοσιογράφοι Εμμανουέλλα Αγγουράκη, Ελένη Ζέρβα, Μαρία Ζερβοχωρίτου και Βαρβάρα Καζαντζίδου.
«Καινούργια μέρα» με έμφαση στα θέματα της περιφέρειας με απευθείας συνδέσεις με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ3 στην περιφέρεια.
«Καινούργια μέρα» με θεματικές ενότητες που δίνουν απαντήσεις, λύνουν απορίες, προβληματίζουν, αλλά και ευαισθητοποιούν: οικονομία, υγεία, περιβάλλον, παιδί και οικογένεια, πολιτισμός, τεχνολογία και επιστήμες.
«Καινούργια μέρα» και για τον αθλητισμό με τον Παναγιώτη Μπλέτσο στην επιμέλεια και παρουσίαση των σημαντικότερων ειδήσεων της αθλητικής επικαιρότητας.


Μεταδίδεται: Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-10.30
Παρουσίαση: Θεοδώρα Αυγέρη – Βασίλης Κατσάρας
Αρχισυνταξία: Σωτήρης Κυρόπουλος –Βασίλης Κατσάρας
Σκηνοθεσία: Βούλα Κωστάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Θεόδωρος Τσέπος – Μπέττυ Πόδα

No comments:

Post a Comment