Tuesday, June 14, 2011

ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

*Εξαιρετικο το αφιερωμα στην Λημνο απο την ΕΤ 3.Ειδαμε δεκαδες τοπικα πιατα-λιχουδιες που ετοιμασαν οι νοικοκυρες του νησιου,αλλα αν υπηρχε κι ένα εστιατοριο η ταβερνα,τουλαχιστον στην Μυρινα,να τις εχει στο εδεσματολογιο του θα ηταν το καλυτερο.
*Στην «Μπαρμπαρελλα»(τι ξεπερασμενη επωνυμια),στην στροφη αεροδρομιου ,εμφανιζονται Γιωργος Σαμπανης,Λουκας Γιωρκας,Χ.Παπαδακη.Ανοικτα Πεμπτη,Παρασκευη,Σαββατο.
*Στην παραλια της Επανομης τα beach bar εγιναν της μοδας.Τα ονοματα τους:Αλατι-Bloom-Βαλτος-Βaba-Boogie-Φυκι-Mare.Και για φαγητο η ουζερι-ταβερνα Ρετζικα,η ψαροταβερνα «Φαναρι»,το τσιπουραδικο «Αγκυροβολι» και η ταβερνα-ουζερι «Ποταμος». Υπαρχει και οικημα της Ναυαγοσωστικης Υπηρεσιας και για τους φιλους των θαλασσιων αθληματων η Aquaspeed.
*Δεν χρειαζεται να παμε ως την Κυπρο για τους Ντουραν Ντουραν,εφοσον στις 26 Ιουλιου θα εμφανιστουν στο Θεατρο Γης στην Θεσσαλονικη.
*Τα μαργαριταρια των ημερων στην τηλεοραση
1.των προβων…απαραδεκτο.Υπαρχει το ελληνικο «των δοκιμων»
2.Ο πατερ ταδε…Ο πατηρ η πατερας ταδε είναι το σωστο Το ω(με ωμεγα) πατερ είναι η κλητικη προσφωνηση.
*Η συνθεση Full moon and empty arms του 1945 βασιζεται στο Piano concerto No 2 του Ραχμανινωφ.
*27 Ιουλιου ερχεται το καραβανι της ΑΜΙΤΑ με τον Θεμη Γεςργαντα στην πλατεια Αριστοτελους.
*Στην ταινια X-men ακουγεται το La vie en rose με την Edith Piaf .Στην σκηνη μεταφερωμαστε σε στρατοπεδο συγκεντρωσης στην Πολωνια το 1944.Η Πιαφ ,όμως,το ηχογραφησε το 1945.Στους τιτλους του τελους ακουγεται το Love,love των Take That.
*500 ηφαιστεια εν ενεργεια υπαρχουν στην Χιλη.
*Κάθε Τεταρτη δυο γυναικες πληρωνουν ένα εισιτηριο στους κινηματογραφους STER.
*Σημερα στην Αθηνα η 8η απονομη των VIDEO MUSIC AWARDS του MAD.
*Στο CITY GATE λειτουργει και θερινος κινηματογραφος στα STER.

No comments:

Post a Comment