Friday, June 10, 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

*Στο δημοτικο σταδιο της Αγιας Ναπας στην Κυπρο θα δωσουν μια συναυλια την 1η Αυγουστου οι Ντουραν Ντουρα.ν.Τα εισιτηρια κοστιζουν 40 και 80 ευρω.
*Εγκαινιαστηκε η θερινη περιοδος του καφε-μπαρ-εστιατοριου «Ομιλος»,στην παραλιακη λεωφορο Θεσσαλονικης.
*Δεν μοιαζει η δεν θυμιζει τον Λεττερμαν ο Πετρος Κωστοπουλος,όπως γραφουν μερικοι Αθηναιοι δημοσιογραφοι.Τον Τζοννυ Καρσον θυμιζει,χωρις το καυστικο χιουμορ του τελευταιου.
*Αρχισαν να λειτουργουν τα beach bar:
El Nino στην Ποτιδαια
Kuda Hura στην παραλια Καλυβιων
LA Beach Bar στην παραλια Σκοτινας
Marbella στην Καλλιθεα
Pasha στα Νεα Φλογητα
Totem A La Playa στα Νεα Πλαγια
Ουτε ένα ελληνικο ονομα.Ελλειψη γνωσης,φαντασιας η…
*Στο εστιατοριο «Μαμισιο» της Θεσσαλονικης,αφου δηλωσετε συμμετοχη μπορειτε να μαγειρεψετε δυο πιατα και να τα γευθειτε με τους φιλους σας .
*Αυτή την εβδομαδα στις ΗΠΑ το 1974 Νο 1 ηταν το Band on the run-Paul MacCartney/Wings.Kαι το 1960 στον Μπινγκ Κροσμπυ απονεμεται ειδικος πλατινενιος δισκος για τα 200 εκατομμυρια δισκους που πουλησε στην διαρκεια της καριερας του.
*Συναυλια-φορος τιμης στους Αποστολο Καλδαρα-Σταυρο Κουγιουμτζη θα δοθει στη Νεα Υορκη στις 4 Νοεμβριου.
*Εμπνευσμενοι από την δολοφονια του γερουσιαστη Ρομπερτ Κεννεντυ ο David Crosby γραφει το 1960 το Long time gone και οι Rolling Stones προσθετουν στους στιχους του Sympathy for the devil την ερωτηση Who killed the Kennedys.
*Στο γιωτ του Ωναση,την παλια καλη εποχη,βρεθηκαν ο Τσωρτσιλ και ο ηθοποιος Βαν Τζονσον,που ξεκουραζονταν αμφοτεροι τραγουδωντας.
*Στην γαλλικη συνθεση του 1904 Valse tzigane βασιζεται το τραγουδι του 1932 Fascination.Την μελωδια συνεθεσε ο Ιταλος Fermo Dante Marchetti (1876-1940),ενώ τους αρχικους γαλλικους στιχους εγραψε ειδικα για την Paulette Darty o Maurice de Fernaudy (1859-1932).Αργοτερα το ερμηνευσαν οι Suzy Delair,Diane Dufresne.Στις ΗΠΑ εγινε επιτυχια το 1957 από τους
1.Jane Morgan
2.Dinah Shore
3.Dick Jacobs
4.David Carroll
Ακουγεται στις ταινιες
1957 Love in the afternoon από την ορχηστρα Matty Malneck
2002 Diner από την Jane Morgan
*Στις 25 Ιουνιου 2009 πεθανε ο Μαικλ Τζακσον.
*Σχολη Κινησης-Φωνης-Επικοινωνιας με την επωνυμια The Art Studio ανοιγει στο Γκαζι,στην Αθηνα,ο Νικος Μουρατιδης σε συνεργασια με τους Αποστολια Παπαδαμακη,Τζινα Πουλου,Ηλια Μαροσουλη.Εγκαινιαζεται την Δευτερα 20 Ιουνιου.
*ι Αδελφοι Κατσιμιχα εμφανιζονται την Τεταρτη 22 Ιουλιου στον Μυλο Θεσσαλονικης,την Τριτη 2 Αυγουστου στην Καβαλα,την Πεμπτη 4 Αυγουστου στην Αλεξανδρουπολη,6 Αυγουστου στο Νεστοριο και 8 Αυγουστου στην Κατερινη.
*Motion/the bike megastore ανοιξε προχθες στην λεωφορο Γεωργικης Σχολης 48.

No comments:

Post a Comment