ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, October 22, 2024

13-15 Μαρτίου 2025 η 2η Renewable EnergyTech στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης – Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στο ραντεβού της πράσινης και «έξυπνης» ενέργειας

Με ενισχυμένο διεθνή χαρακτήρα και με τη συμμετοχή των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου η Renewable EnergyTech στη 2η διοργάνωσή της από τις 13-15 Μαρτίου 2025 είναι η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχευμένη αποκλειστικά στην πράσινη και «έξυπνη» ενέργεια.

Η διοργάνωση της πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα δημοσιογραφικό ενημερωτικό portal για την ενέργεια energypress.gr

Η Renewable EnergyTech του 2025 θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την πρώτη διοργάνωση της, καθώς προσελκύει πολλές επιχειρήσεις και εμπορικούς επισκέπτες από τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη δίνοντας τη δυνατότητα παρουσίασης σε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα στο πεδίο της ενέργειας του αύριο. Δεκάδες εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στην Ευρώπη καθώς και στην Ασία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης είναι οι εκθέτες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο επενδυτικό σκέλος των δύο εκθέσεων με παρουσία μεγάλων εταιρειών κατασκευής και διαχείρισης project ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η έκθεση διοργανώνεται μαζί με την Forward Green, η οποία αναδεικνύει όλες τις προοπτικές και τις ευκαιρίες της κυκλικής οικονομίας.

Η Renewable EnergyTech στο πεδίο των διεθνών εμπορικών επαφών και επιχειρηματικών συναντήσεων πλαισιώνεται από το πρόγραμμα CIRCULAR-RENEWABLEB2B@FGEXPO RESTECH, το οποίο υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO. Στην πρώτη διοργάνωση της Renewable EnergyTech στο πρόγραμμα CIRCULAR-RENEWABLEB2B@FGEXPO RESTECH συμμετείχαν 150 επιχειρήσεις από 18 χώρες και πραγματοποίησαν πάνω από 500 ραντεβού (Β2Β). 

Τέλος, πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με σημείο αναφοράς το διεθνές Forum για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες καθιστούν την Renewable EnergyTech σημείο αναφοράς για την «επόμενη ημέρα» του ενεργειακού κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.renewable-energytech-expo.gr

No comments:

Post a Comment