ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, October 24, 2024

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τιμά τα 100 χρόνια του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη με το «Music Cometh: Κολλέγιο Ανατόλια. 100 Χρόνια στη Θεσσαλονίκη», μία συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μ.Μ.Θ. MOYSA σε σύμπραξη με τη Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και τη Χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια). 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 στις 8:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ1).

Μαζί τους οι καταξιωμένες ερμηνεύτριες της λυρικής τέχνης και απόφοιτες του Anatolia High School, Σιρανούς Τσαλικιάν και Σοφία Κυανίδου και ο ταλαντούχος σολίστ του βιολιού και μαθητής του Anatolia High School, Οδυσσέας Τσακαλίδης. Οι χορωδίες θα παρουσιάσουν έργα του ελληνικής καταγωγής διεθνούς φήμης βραβευμένου συνθέτη χορωδιακής μουσικής Jim Papoulis, ο οποίος θα ταξιδέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά θα συνεχιστεί στο φουαγιέ του Μεγάρου με σύγχρονη μουσική από τα συγκροτήματα Souled Out και Ta Toy Boy, που δημιουργήθηκαν από αποφοίτους και απόφοιτες του Anatolia High School.

 
Αγοράστε εισιτήρια εδώ

No comments:

Post a Comment