ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Monday, August 19, 2024

 η πιο μεγαλη γιορτη των τελευταιων χρονων       στη Θεσσαλονικη

Ηταν μια γιορτη,ενα παρτυ,μια δεξιωση,μια προσκληση σε φιλους,συνεργατες και συναδελφους που ξεπερασε καθε προηγουμενο.Εκατονταδες ανθρωποι ηταν παροντες για να ευχηθουν στον Δημητρη και την Αλεκα  Τσακου για τα 40 χρονια εγγαμου και κοινου επαγγελματικου βιου.

Στον τεραστιο κηπο του σπιτιου τους λιγο εξω απο το Πλαγιαρι,στον δρομο προς την Επανομη,ηταν απλωμενες ροτοντες με λευκα τραπεζομαντηλα και καθισματα με λευκο καλυμα.Το εδεσματολογιο ηταν εξαιρετικο,ελαφρυ λογω εποχης και ανεξαντητο  που πλλοι το τιμησαν και δευτερη φορα για να γεμισουν τα πιατα τους,ενω τα κρασια ηταν ανεξαντλητα.

Ολοι ηταν χαρουμενοι,χαμογελαστοι.Στο ξεκινημα του καλοκαιριου,πριν απο τους καυσωνες και τις πυρκαγιες. κι υπηρχε στην ατμοσφαιρα η ξενοιαστη θερινη διαθεση.Βοηθησε και η δροσερη νυκτα,που διευσε τις προβλεψεις για βροχη.

Ευχαριστη ελληνικη και ξενη μουσικη συνοδευε ολο το βραδυ  με μια ξαφνικη εμφανιση-εκπληξη των Κρουστων της Γουμενισσας που εδωσαν εναν αλλο ελληνικο τονο  και καταχειροκροτηθηκαν.

Μιλησαν πολλοι απο το μικροφωνο και αναφερθηκαν με τα καλυτερα λογια για το ζευγαρι που εχει μια ξεχωριστη θεση στη νομικη οικογενεια της Θεσσαλονικης

Φευγοντας η ευχη ολων ηταν'να το επαναλαβετε και του χρονου.Ειχαμε πολυ καιρο να περασουμε τοσο ωραια αναμεσα σε φιλους'

Λ.Κ.

No comments:

Post a Comment