ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, August 25, 2024

Η Celestyal προσφέρει δωρεάν κρουαζιέρες στους Ολυμπιονίκες


Η Celestyal προσφέρει μια δωρεάν κρουαζιέρα σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που κέρδισαν μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Αθήνα, 21 Αυγούστου, 2024 – Η Celestyal – η οποία έχει την έδρα της στην Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων – ανακοίνωσε την ειδική προσφορά για να γιορτάσει την επιτυχία της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας σε διάφορα αθλήματα.

Η Ελλάδα πέτυχε υψηλή συγκομιδή μεταλλίων στο Παρίσι, συγκεντρώνοντας 8 μετάλλια – 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 6 χάλκινα, ξεπερνώντας τη συνολική συγκομιδή μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2021.

Όλοι οι αθλητές που διακρίθηκαν με μετάλλιο μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά δωρεάν κρουαζιέρων, όπως:

* Την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Βήματα του Αποστόλου Παύλου», με αναχώρηση από την Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου 2024, με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey και προσεγγίσεις στη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί, το Κουσάντασι και την Πάτμο.

* Μια επιλογή από τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με αναχώρηση από τη Ντόχα με το Celestyal Journey. Οκτώ επιλογές είναι διαθέσιμες για ταξίδια μεταξύ Δεκεμβρίου 2024 και Μαρτίου 2025, με προσεγγίσεις στο Khalifa Bin Salman, το Ντουμπάι, το Κασάμπ, το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι.

No comments:

Post a Comment