ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, June 5, 2024

ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ-ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ
Η πετυχημένη μουσικοθεατρική παραγωγής του ΚΘΒΕ, σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, «Μαρίκα με είπανε - Μαρίκα με βγάλανε», σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, θα παρουσιαστεί για μια μόνο παράσταση στις 14 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Δάσους.

Η παράσταση αποτελεί φόρο τιμής στις αρχετυπικές γυναικείες μορφές που επηρέασαν το Ελληνικό Λαϊκό και Ρεμπέτικο τραγούδι του περασμένου αιώνα, ένα πρωτότυπο μουσικό θεατρικό έργο των Γιώργου Ανδρέου και Οδυσσέα Ιωάννου σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, Αστέριου Πελτέκη.


Μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το ΔηΠεΘε Σερρών
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ
               Παρασκευή 14 Ιουνίου 
Περισσότερα
ΠΛΟΥΤΟΣ
Την κωμωδία του Αριστοφάνη «Πλούτος» θα παρουσιάσειτο καλοκαίρι του 2024, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε μετάφραση - ελεύθερη απόδοση κειμένου & σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με την οποία θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024.
Το «ταξίδι» θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους στις 3 & 4  Ιουλίου, για να ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ στις 19 & 20 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. 
Στο ρόλο του Χρεμύλου ο Μάνος Βακούσης που τιμήθηκε πρόσφατα με το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου «Κάρολος Κουν». Στο θίασο συμμετέχει, στο ρόλο της Ελπινίκης,  η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. 
Στο μουσικό μέρος της παράστασης  παίρνουν μέρος οι Χατζηφραγκέτα, η  Nalyssa Green και ο Τελευταίος Καλεσμένος.
Στην Παράβαση του έργου εμφανίζεται η Ιστορικός- Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Ευθυμίου.
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ                                                                    ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Ιουλίου                                                     Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Ιουλίου
Πληροφορίες & Εισιτήρια 
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
ΒΙΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ
Έως 7 Ιουνίου | ΕΜΣ
Μια θεαματική παράσταση με μνήμες, χιούμορ, σπιρτάδα, μουσική, χορό και ρυθμό που χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης στους θεατές.
 

ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ-ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ
14 Ιουνίου | Θέατρο Δάσους

Μαρίκα είναι η Παπαγκίκα, Μαρίκα είναι η Νίνου, για το έργο όμως Μαρίκα είναι κάθε λαϊκή τραγουδίστρια του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα.

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΝ
Από 21 Ιουνίου | Πειραιώς 260 | Χώρος Η 
Μια ιστορία για τον ξεριζωμό, το τραύμα, τη συμφιλίωση, τη συντροφικότητα, την αγάπη αλλά και για τη ζωτική ανάγκη των ανθρώπων για σύνδεση και επικοινωνία.
Μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ και του Πολιτιστικού Οργανισμού "Λυκόφως".

ΠΛΟΥΤΟΣ
3 & 4 Ιουνίου | Θέατρο Δάσους

Ο Χρεμύλος το alter ego του Αριστοφάνη βιώνει με τραυματικό τρόπο μια πραγματικότητα όπου οι κοινωνικές αξίες, οι ιδέες και η ηθική στη Νέα Εποχή έχουν δυστυχώς εκπέσει.

Εισιτήρια online

No comments:

Post a Comment