ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.550.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, June 30, 2024

ΠΛΟΥΤΟΣ
Η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του  ΚΘΒΕ «Πλούτος»  του  Αριστοφάνη,   σε μετάφραση- ελεύθερη απόδοση κειμένου & σκηνοθεσία  Γιάννη Κακλέα,  ξεκινά το «ταξίδι» της από τη  Θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στο  Θέατρο Δάσους στις 3 & 4 Ιουλίου,  ενώ θα παρουσιαστεί στο  Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 19 & 20 Ιουλίου,  στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024, για να ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. 
 
Στο ρόλο του Χρεμύλου ο  Μάνος Βακούσης  που τιμήθηκε πρόσφατα με το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου «Κάρολος Κουν». Στο μουσικό μέρος της παράστασης παίρνουν μέρος οι:  Βάιος Πράπας, Χατζηφραγκέτα, η Nalyssa Green και ο Τελευταίος Καλεσμένος.  Στην Παράβαση του έργου εμφανίζεται η Ιστορικός- Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών,  Μαρία Ευθυμίου.
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ
3 & 4 Ιουλίου
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
19 & 20 Ιουλίου 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας
ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ-ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ
Η μουσική μουσικοθεατρική παράσταση « Μαρίκα με είπανε - Μαρίκα με βγάλανε»,μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρώτη στη Θεσσαλονίκη και αγαπήθηκε από το κοινό, προγραμματίστηκε να περιοδεύσει σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μουσικό θεατρικό έργο των Γιώργου Ανδρέου και Οδυσσέα Ιωάννουσε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, Αστερίου Πελτέκη.
 
Μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το ΔηΠεΘε Σερρών
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ
             3 & 4 Ιουλίου  
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας

10ο Φεστιβάλ Δάσους

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, για δέκατη συνεχή χρονιά φιλοξενεί κορυφαίες παραστάσεις και συναυλίες σε όλες τις σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. 

Ραντεβού στη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος!
Περισσότερα

Νέο τεύχος ΠΡΑΞΗ!

Το χιούμορ στην εποχή της πολιτικής ορθότητας και πώς θα ήταν η ζωή μας δίχως αυτό!

Το νέο τεύχος κυκλοφόρησε. Αναζητήστε τη δική σας ΠΡΑΞΗ στην πόλη και στις παραστάσεις του ΚΘΒΕ!
Περισσότερα

No comments:

Post a Comment