ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.550.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, June 26, 2024



To kalokeri, η διάσημη πλέον Rustic Ακτή της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τα βήματά του στις νύχτες του καλοκαιριού διοργανώνοντας και φέτος ξεχωριστά music events για να γεμίσει το καλοκαίρι σας και φέτος με μοναδικές αναμνήσεις.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στα decks του kalokeri έρχεται για πρώτη φορά ο διεθνούς φήμης Dj Κικο Navarro για να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του.
O Kiko Navarro είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και Dj’s διεθνώς. Άρχισε να εργάζεται ως Dj το 1990, όπου και έγινε ο resident Dj για το Club Luna στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Έχει πάθος για mixing, παραγωγή κομματιών και remixing συνδυάζοντας στοιχεία από ΝΥ και Chicago House με old school & dance floor classics. H εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα από deep house, garage, underground, latin, afro και disco ενώ πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει.
Κάνε την κράτησή σου τηλεφωνικά στο 6980312337 ή ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα και συνέχισε τα βήματά σου στις νύχτες του καλοκαιριού με ένα ακόμη δυνατό music event.
Kalokeri_Kiko Navarro_Steps into the Summer Nights_June, 27_Κάνε την κράτησή σου!

Για να ενημερώνεστε για τα Special Events του kalokeri ακολουθήστε μας στους λογαριασμούς μας στα social media στο Facebook, στο Instagram και στο Tik Tok.

 

ID: Kalokeri Rustic Beach Life

THE COLOURS THAT WE’ VE CHOSEN FOR YOUR KALOKERI!
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 6980312337
ANOIXTA | OPEN: 18:00-02:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ | SAT-SUN: 18:00-02:00
FACEBOOK: Kalokeri Rustic Beach
INSTAGRAM: kalokerirusticbeach
TikTok: kalokerirusticbeach

Χρέωση parking: 3€ (εντός του biscotto Experience Park, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 68)
Free parking: (κτίριο ZEDA, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65)

No comments:

Post a Comment