ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Monday, June 3, 2024

απο 5 Ιουνιου στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ.


Facebook
TwitterMessengerWhatsAppEmail

Το φεστιβάλ του καλοκαιριού έρχεται για 5η συνεχή χρονιά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης να παρουσιάσει στο κοινό της πόλης ένα πρόγραμμα γεμάτο με μουσική από αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Με ανανεωμένο τίτλο «Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου», από 5 Ιουνίου έως 19 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν συνολικά 38 εκδηλώσεις με τις 23 να αφορούν τη μουσική και τις 15 το θέατρο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ παρουσιάστηκε σήμερα από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Βασίλη Γάκη. Το Φεστιβάλ ξεκινά την Τετάρτη 5 Ιουνίου και το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, stand up comedy καθώς και την εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου με ένα μοναδικό αφιέρωμα στους Beatles.

Η έναρξη θα γίνει με τους Ονιράμα και τον Πασχάλη ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Σεπτεμβρίου, με τη συναυλία της Μελίνας Κανά και του Αλέξανδρου Κτιστάκη. Στο φετινό πρόγραμμα για πρώτη φορά συμμετέχουν επτά θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, ενώ μια εξ αυτών, με τίτλο «Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες», φέρει την υπογραφή του Γιάννη Σερβετά.

«Το Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου" αντανακλά την πρόθεσή μας να εξελιχθεί η Θεσσαλονίκη σε μια ανοιχτή σκηνή Πολιτισμού με δράσεις 365 ημέρες το χρόνο. Δημιουργούμε πολιτιστικά δρώμενα αναφοράς και εξωστρέφειας», ανέφερε ο κ. Αγγελούδης. Όπως σημείωσε, στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα από τις διαδρομές του Πολιτισμού να αναδειχθεί «η ταυτότητα της πολυπολιτισμικής, πολυσυλλεκτικής και συμπεριληπτικής Θεσσαλονίκης». Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι άμεσα θα προχωρήσει ο δήμος στη συγκρότηση του ανοιχτού Συμβουλίου Πολιτισμού, «υλοποιώντας μια ακόμη προεκλογική μας δέσμευση, με απώτερο στόχο  να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία, η συνέργεια των πολιτιστικών φορέων της πόλης και να αναδειχθεί το σύγχρονο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης».

«Στοχεύουμε να προσφέρουμε ένα ποιοτικό και πολύπλευρο πρόγραμμα, που απευθύνεται σε όλους, αγκαλιάζοντας μια πλούσια γκάμα καλλιτεχνικών προτάσεων για ψυχαγωγία και διασκέδαση», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος  Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης, Βασίλης Γάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, «δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κάθε χρόνο ακόμη πιο συναρπαστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τιμώντας το Δημοτικό Θέατρο Κήπου, έναν χώρο που αγαπάμε και που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης».

No comments:

Post a Comment