Νόστιμα πιάτα, χαλαρή ατμόσφαιρα και θέα θάλασσα είναι τα μοναδικά «συστατικά» που χρειάζονται για να αποφορτιστείτε από την πίεση της δουλειάς και να πέσουν οι ρυθμοί. Παρακάτω σάς προτείνουμε 8 χώρους της Θεσσαλονίκης που προσφέρονται για να γίνουν το «after office» στέκι σου.
Θερμαϊκός
Καποδιστρίου 2 & Θέτιδος, Νέα Κρήνη, Καλαμαριά
Η Ψαροταβέρνα “Θερμαϊκός” λειτουργεί από το 2001. Το καλοκαίρι ο καταπράσινος κήπος με θέα την θάλασσα σας φέρνει αναμνήσεις από τα υπέροχα ελληνικά νησιά μας. Το χειμώνα το ζεστό και λιτό περιβάλλον με τις ροτόντες-τραπέζια του σαλονιού προσφέρεται για ουζάκι με την παρέα αλλά και για επαγγελματικά γεύματα. Στα πλεονεκτήματα της ψαροταβέρνας συγκαταλέγεται και το άνετο πάρκινγκ.
Η κουζίνα του Θερμαϊκού έχει καθημερινά φρέσκα ψάρια , διαλεκτά λαχανικά και ποικιλία ουζομεζέδων. Μερικά χαρακτηριστικά πιάτα είναι η μελιτζανοσαλάτα, ο παστός σολομός, το καλαμάρι “σουβλάκι”, το ψάρι πλακί και η γαριδομακαρονάδα. Δώστε στο εαυτό σας και την παρέα σας την ευκαιρία για ένα ονειρικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την πόλη.
Εν Πλω
Ουζερί Αρόδο
Αρχιπέλαγος
Γιαλός
Ν.Πλαστήρα, Μικρό Έμβολο, Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς
Το εστιατόριο «Γιαλός» για τους λάτρεις θαλασσινών και ψαριών, είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών, της εργατικότητας και της εμπειρίας του Μπάμπη και του Αλέξη. Οι δύο φίλοι και συνέταιροι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης από το 1990 με αποκορύφωμα των προσπαθειών τους τη δημιουργία του «Γιαλού» το 2004. Από τότε υποδέχονται το κοινό της Θεσσαλονίκης και των επισκεπτών της με μεράκι, συνέπεια και σεβασμό, σε μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα γευθούν την αυθεντική, παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, θα απολαύσουν την ευγενική και φιλόξενη εξυπηρέτηση και θα χαλαρώσουν με την απρόσκοπτη θέα στα νερά του Θερμαϊκού.
Μεγάλη ποικιλία από Φρέσκα Ψάρια Ημέρας, εκλεκτά πιάτα και νόστιμους μεζέδες συνοδεύουν υπέροχα, αποστάγματα όπως το τσιπουράκι ή το ουζάκι. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή από ετικέτες κρασιών, από όλη την Ελλάδα. Ο στόχος των δύο φίλων και του προσωπικού του «Γιαλού» ένας και μοναδικός: οι λάτρεις των θαλασσινών να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας υπέροχες και αυθεντικές γεύσεις.
Πρίγκηπας
Νεαπόλεως 1 & Οικονομίου Παραλία Αγίας Τριάδας
Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του καλού φαγητού και των θαλασσινών. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ουζερί με ελληνική κουζίνα και ειδίκευση στα ψαρικά, που συνδυάζει ποιότητα, φιλοξενία και εξυπηρέτηση! Πάντα με φρέσκα ψάρια, γρήγορο service που δεν αφήνει τίποτα να κρυώσει και την ιδανική θέα για ψαροταβέρνα αποτελεί αναμφιβόλως αγαπημένο στέκι που δεν παύει να σε ικανοποιεί.
Το μεράκι των ανθρώπων είναι έκδηλο σε κάθε πιάτο και η καλή διάθεση που επικρατεί στο χώρο θα σε ενθουσιάσει. Στη γνωστή γωνίτσα της Παραλίας της Αγίας Τριάδος, εκεί όπου το ψάρι δεν είναι είδος πολυτελείας συναντιόμαστε με την παρέα για ποιοτικό και οικονομικό φαγητό.
Ουζερί Τριακτίς
Β. Πάροδος, Θεμ. Σοφούλη 58
Η Ψαροταβέρνα Τριακτίς βρίσκεται στον Όμιλο Θαλάσσιων Αθλημάτων (Ο.Θ.Α) δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.
Στον εσωτερικό καθώς και στον παράκτιο εξωτερικό της χώρο μπορείτε να γευτείτε θαλασσινούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια, καθώς και ποικιλία κρεατικών, απολαμβάνοντας την ωραιότερη θέα στην πόλη.
Ψαροταβέρνα Αγνάντι
Παραλία Επανομής
Καταπληκτικοί μεζέδες, ιδιαίτερες γεύσεις και φρέσκο ψάρι, διαμορφώνουν τις ιδανικές γευστικές συνθήκες σε συνδυασμό με την όμορφη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε με την παρέα σας με τη θάλασσα μπροστά στα πόδια σας.
No comments:
Post a Comment