Monday, May 29, 2023

ΜΟΝΑΔΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

τα εγκαίνια της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση "ΠΝΟΕΣ SKG"  θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, ώρα 12:00 μ.μ., στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 93, Θεσσαλονίκη. 

Η Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης θα παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες που βιώνουν για πρώτη φορά ψυχωσικό επεισόδιο, όπως και στις οικογένειές τους. Ο σκοπός της λειτουργίας της μονάδας είναι να απευθυνθεί με την πολυκλαδική ομάδα της στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες ανάγκες που μπορεί να παρουσιάσει ένα άτομο με πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο.    

   

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή την ιστορική στιγμή για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας για την παροχή ποιοτικών ολιστικών υπηρεσιών κοινοτικής ψυχιατρικής φροντίδας και να ενημερωθείτε για τους στόχους και τις υπηρεσίες της νέας μονάδας ψυχικής υγείας. Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει να δοθεί μεγαλύτερη προβολή στη σημασία της έγκαιρης παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας.    


No comments:

Post a Comment