Monday, August 31, 2020

MTV Music Awards 2020: Η Lady Gaga και οι εντυπωσιακές της μάσκες

MTV Music Awards 2020: Η Lady Gaga και οι εντυπωσιακές της μάσκες
 INSTAGRAM

Μάσκα με κέρατα, μάσκα με ακτίνες, με φτερά και πούπουλα, με στρας. Η Lady Gaga που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη με τις εμφανίσεις της ανά καιρούς, την βραδιά των MTV VMA ξεπέρασε τον εαυτό της.


Επτά χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή της στα MTV VMA η Lady Gaga επέστρεψε δυναμικά στον δημοφιλή μουσικό θεσμό, ο οποίος παρά το γεγονός ότι διεξάχθηκε εν μέσω της πανδημίας, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τους προηγούμενους.
Η αστέρας της pop που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεία (Βίντεο της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Συνεργασία, Καλύτερο Pop Βίντεο, Καλύτερη Χορογραφία,  Καλύτερη Φωτογραφία,  Καλύτερα Οπτικά Εφέ, Καλλιτέχνης της Χρονιάς και για την Καλύτερη Εμφάνιση σε Καραντίνα για την ερμηνεία της στο «One World: Together At Home), ήταν, οπως πολλοί υποστηρίζουν, το πρόσωπο της βραδιάς.
Στην ομιλία της η Lady Gaga ζήτησε από τους θεατές να φορέσουν τις μάσκες τους δίνοντας η ίδια πρώτη το παράδειγμα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των πολλαπλών εμφανίσεών της στη βραδιά, η τραγουδίστρια φόρεσε μία εντυπωσιακή συλλογή από μάσκες. Καμία δεν μας απογοήτευσε.

1. Η μάσκα του "Καλλιτέχνη της χρονιάς"

Αυτή η μάσκα ήταν σίγουρα η πιο προσιτή από τα καλύμματα που επέλεξε να φορέσει η Gaga κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Λαμπερή, χωρίς να είναι "too much". Η τραγουδίστρια πρέπει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη συγκεκριμένη, καθώς τη φόρεσε δύο φορές.

2. Η μάσκα της "Καλύτερης Συνεργασίας"

Η Lady Gaga έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Συνεργασίας για το κομμάτι "Rain on Me" με την Ariana Grande.
Το συγκεκριμένο look έμοιαζε να έχουν επιμεληθεί οι ενδυματολόγοι του ριάλιτι "The Masked Singer", με την καλή έννοια. Πούπουλα, φτερά, χρώματα, χωρίς να γίνεται κιτς.

3. Η μάσκα της εκτέλεσης του "Rain on Me"

 Η ηλεκτρική ατμόσφαιρα της Ariana Grande με την Lady Gaga "σήκωνε" αντίστοιχη μάσκα που σίγουρα δεν θα έλειπε από τη συλλογή της τελευταίας. 

4. Η μάσκα του "Τραγουδιού της χρονιάς"

Τέλος, η Lady Gaga φόρεσε κέρατα και μας απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η ζωή θέλει καμία φορά τρέλα και να την πάρεις στην πλάκα. 

No comments:

Post a Comment