Sunday, August 30, 2020

Ανοίγει 1η Σεπτεμβρίου 2021 το 5άστερο boutique «Όλυμπος Νάουσα» στη Θεσσαλονίκη  Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του Όλυμπος  Νάουσα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Από το παλιό κτήριο επί της ουσίας έμεινε μόνο η πρόσοψη, καθώς όλο το υπόλοιπο γκρεμίστηκε και θα κατασκευαστεί εκ νέου, ενώ θα προστεθούν και όροφοι.
 Θα είναι κατηγορίας πέντε αστέρων με περίπου 65 δωμάτια και θα ανοίξει τις πύλες του την 1η Σεπτεμβρίου 2021.
Το ιστορικό διατηρητέο κτήριο που από το 1927 έως το 1994 φιλοξένησε το φημισμένο εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα», βρίσκεται στη λεωφόρο Νίκης 5, σχεδόν δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Το κτήριο εξαγοράστηκε το καλοκαίρι του 2017 από την κοινοπραξία την οποία αποτελούν η Grivalia Hospitality και ο TOR Hotel Group (όμιλος ξενοδοχείων Τορνιβούκα: Exelcior και City Hotel στη Θεσσαλονίκη, Eagles Palace και Eagles Villas στη Χαλκιδική), έναντι ποσού 5.459.700 ευρώ από τη Eurobank. 
Το νέο boutique ξενοδοχείο που θα διαχειρίζεται ο TOR Hotel Group, θα διαθέτει δύο εστιατόρια, καθώς στο ισόγειο θα «αναβιώσει» το ιστορικό «Όλυμπος Νάουσα» και ένα ακόμη θα λειτουργήσει στην ταράτσα του, ενώ σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, οι εργασίες ανακατασκευής θα κοστίσουν 6 – 7 εκατ. ευρώ.

No comments:

Post a Comment