Sunday, January 5, 2014

ΧΩΡΙΣΕ Ο ΡΙΚΥ ΜΑΡΤΙΝ


Τέλος στη σχέση τους έβαλαν ο τραγουδιστής Ricky Martin και ο επί τρία χρόνια σύντροφός του Carlos Gonzale Abella. Εκπρόσωπος του 42χρονου αστέρα της μουσικής επιβεβαίωσε την είδηση στην ιστοσελίδα «JustJared» δηλώνοντας: «Ο Ricky και Carlos αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν αλλά συνεχίζουν να τους ενώνουν η φιλία και οι κοινές εμπειρίες».
 
Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2010, την ίδια χρονιά που ο Πορτορικανός καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Δηλώνω περήφανα ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άνδρας. Είμαι ευλογημένος που είμαι αυτός που είμαι», είχε γράψει τότε στο επίσημο site του. 
Η επίσημη ανακοίνωση του διάσημου ζεύγους επιβεβαίωσε τις υποψίες που κίνησαν τα αμφιλεγόμενα tweets του Ricky Martin κατά τη διάρκεια των εορτών, τα οποία άφηναν ένα αίσθημα πικρίας. «Αλλαγές. Ω! Αλλαγές» και «Μόνο και μόνο επειδή το μάθημα προέρχεται από κάποιον που αγαπάς, δε σημαίνει ότι είναι και σωστό» πόσταρε ο popstar και ευτυχισμένος πατέρας 5χρονων διδύμων αγοριών – τα οποία απέκτησε το 2008 μέσω παρένθετης.

No comments:

Post a Comment