Tuesday, January 21, 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ iPhone ΣΑΣ

Ο καθένας που αγοράζει ένα iPhone το κάνει για τους δικούς του λόγους: είτε γιατί το θεωρεί εργαλείο για τη δουλειά, είτε γιατί το θεωρεί ως μέσο ψυχαγωγίας. Το μόνο κοινό είναι πως κανείς τους δεν θέλει να το χάσει. Γι' αυτό και για να εξασφαλίσουν πως το πολύτιμο iPhone τους δεν θα χαθεί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές «σωτήρες».
FindMyiPhone είναι μία λύση, που μπορεί να σας εγγυηθεί ότι αν δε βρίσκετε το κινητό σας τηλέφωνο, θα παρακολουθήσει τη διαδρομή που θα έχει ακολουθήσει αυτό μέχρι την επόμενη ημέρα και θα σας ενημερώσει για το πού βρίσκεται, κοινοποιώντας παράλληλα σε αυτόν που το έχει βρει/κλέψει ότι το έχετε χάσει και το ψάχνετε.
GPSPhoneTracker. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, έτσι ώστε να ενημερώνει για την ακριβή τοποθεσία του κινητού σας μέχρι και κάθε δύο λεπτά.
Η ιστοσελίδα Where'sMyCellphone μπορεί να κάνει τη δουλειά της αναζήτησης του «εξαφανισμένου» iPhone για εσάς, δηλαδή να καλεί το τηλέφωνό σας για εσάς. Μπορείτε να ρυθμίσετε να γίνονται κλήσεις ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ή να καλεί επανειλημμένα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά για περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αν το έχετε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητό σας, και θέλετε ο ήχος να σας... οδηγήσει σε αυτό. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί 14 εκατομμύρια φορές και απ' ό,τι φαίνεται... ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να ανεβαίνει!
Το BiKN είναι ένα σύστημα «ετικετών» που μπορείτε να τοποθετήσετε σε σημαντικά αντικείμενα, που χρησιμοποιείτε συχνά (κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό κ.τ.λ.). Αυτές εντοπίζουν η μία την άλλη, ενεργοποιώντας ήχους ειδοποίησης. Έτσι, αν βρείτε ένα από αυτά που έχετε «συνδέσει» με BiKN, μπορείτε να βρείτε και όλα τα υπόλοιπα. Η θήκη BiKN για iPhone πηγαίνει «πακέτο» με την αντίστοιχη εφαρμογή για να μπορείτε να εντοπίζετε τα αντικείμενα που είναι σημαντικά για εσάς.

No comments:

Post a Comment