Tuesday, January 28, 2014

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε βίλα φίλου της οικογένειας της Πωλίνας Πατραμάνη, σε ένα χωριό έξω από τη Χερσόνησο Ηρακλείου, έγινε τελικά ο αρραβώνας του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρεα με την 27χρονη βολεϋμπολίστρια.
Δημοσιογράφοι του νησιού, αλλά και από την Αθήνα, αναζητούσαν διακαώς τον τόπο διεξαγωγής του αρραβώνα, αφού από κάποια στιγμή του απογεύματος του Σαββάτου και έπειτα έγινε αντιληπτό ότι η γιορτή δεν θα γινόταν στην παραδοσιακή ταβέρνα «Το Σοκάκι», όπου οι οικογένειες των δύο παιδιών, είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι είχαν επιλέξει για το γεγονός.
Μάλιστα, σύμφωνα με το «Εθνος» από όπου και οι φωτογραφίες, ούτε οι 50 περίπου καλεσμένοι των δύο οικογενειών, μέχρι και μια ώρα πριν τον αρραβώνα, γνώριζαν τον ακριβή τόπο τελεσής του, ενώ όταν ενημερώθηκαν για το πού θα γίνει, τους ζητήθηκε να μην αποκαλύψουν το τόπο ούτε στους οικείους τους.
Στα ευτράπελα, πάντως, περιλαμβάνεται το γεγονός ότι κανείς από τις δύο οικογένειες δεν φρόντισε να ενημερώσει τον ιερέα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας ότι δεν θα ήταν αυτός που τελικά θα περνούσε τις βέρες στο ζευγάρι, με αποτέλεσμα ο παπάς να περιμένει μέχρι αργά στην εκκλησία η οποία έμεινε φωταγωγημένη μέχρι αργά τη νύχτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 9 το βράδυ ο ιερέας ενημερώθηκε  ότι τα σχέδια είχαν αλλάξει και την τελετή των αρραβώνων θα έκανε ένας άλλος ιερέας που τυγχάνει, όπως του είπαν, να είναι και συγγενής της Πωλίνας.
Η βραδιά πάντως κύλησε όμορφα, με το συγκρότημα «Τα Στρατάκια» να δίνει το ρυθμό. Μάλιστα, στον αρραβώνα ακούστηκαν ακόμη και κλαρίνα, ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός δεν σηκώθηκε στιγμή από το τραπέζι του, προτιμώντας να μιλά πότε με συγγενείς της μέλλουσας νύφης του και πότε με τα αδέλφια του.
Στον αρραβώνα έδωσαν το παρών,  φυσικά, οι δύο οικογένειες του Ανδρέα Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη, τα αδέλφια του πρώην πρωθυπουργού Νίκος και Αντρίκος με τις οικογένειές τους και φυσικά η πρώην σύζυγός του και μητέρα του Ανδρέα, Εύα Ζησιμίδου.
Η γιορτή τελείωσε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, όταν και αποχώρησαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι


Πηγή: Καρέ-καρέ ο αρραβώνας του γιου του Γιώργου Παπανδρέου -Το γλέντι με τα κλαρίνα στη βίλα-κρησφύγετο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/140467#ixzz2rgQDYP5N

No comments:

Post a Comment