Wednesday, February 6, 2013

ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ


 




Το ταξίδι της Ελλάδας προς το Μάλμε της Σουηδίας πλησιάζει... Τα τέσσερα τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπησή μας θα αποκαλυφθούν το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου!

Οι τίτλοι των τεσσάρων κομματιών είναι:

- Αγγελική Ηλιάδη: «1000 Και Μία Νύχτες»

- Θωμαής Απέργη: «One Last Kiss»

- Alex Leon και Giorgina: «Angel»

- Koza Mostra και Αγάθωνας: «Alcohol Is Free»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θα δούμε και τα video clips που γύρισαν προ ημερών οι τέσσερις υποψήφιοι.

Το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision θα το επιλέξουμε στις 18 Φεβρουαρίου. 


Ο ελληνικός τελικός, με οικοδεσπότες την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη, θα πραγματοποιηθεί στο «Gazi Music Hall» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1, ενώ στη σκηνή θα δούμε συνεργασίες - έκπληξη Ελλήνων τραγουδιστών με νικητές της Eurovision!

Μπορεί τόσες  μέρες να υπάρχει μια έντονη φημολογία  σχετικά με το αν θα είναι τελικά συμπαρουσιάστρια στη βραδιά επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Δέσποινα Βανδή, αλλά τελικά η ανακοίνωση του καναλιού MAD που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, ξεκαθάρισε το τοπίο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει: «Το MAD TV, ως υπεύθυνο για την παραγωγή του Ελληνικού Τελικού, που θα αναδείξει  το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, ανακοινώνει ότι τη μεγάλη βραδιά, θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

No comments:

Post a Comment