Monday, November 12, 2012

EΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ


Το τηλεοπτικό δίκτυο «ΤΕΝ» της Αυστραλίας, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα (όπως και τα άλλα κανάλια της χώρας) απέλυσε την Ελληνίδα, κορυφαία εκφωνήτρια ειδήσεών του, Ελένη Κάπαλος.
Η απόλυση της ανακοινώθηκε μετά την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα είναι το κύριο πρωτοσέλιδο θέμα στον κυριακάτικο αυστραλιανό τύπο.
Η Ελένη Κάπαλος παρουσίαζε τις ειδήσεις μαζί με τον βετεράνο Μαλ Γουόλντεν ο οποίος από την 1η Δεκεμβρίου θα μείνει μόνος του.
Η ομογενής παρουσιάστρια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις καθώς επιβιβαζόταν σε αεροσκάφος με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Στο tweeter της έγραψε όμως: «Να πέσεις επτά φορές και να σηκωθείς οκτώ». Η Ελένη Κάπαλος εργάστηκε για το κανάλι «ΤΕΝ» τα τελευταία έξι χρόνια και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Το δίκτυο επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της στο πλαίσιο «μέτρων λιτότητας», αλλά αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες.
Σημειώνεται πως, πριν καιρό το κεντρικό δελτίο του καναλιού το παρουσίαζαν δυο Έλληνες. Ήταν η Ελένη Κάπαλος και ο Γιώργος Ντονικιάν, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Μαλ Γουόλντεν. Τελικά ο τελευταίος έμεινε μόνος του.

No comments:

Post a Comment