Sunday, November 11, 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ 22 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΖΑΙΗΜΣ ΜΠΟΝΤ

Η Sony με αφορμή τα 50 χρόνια James Bond σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τη συλλογή των 22 κλασσικών ταινιών του θρυλικού πράκτορα σε μορφή Blu-rayTM, με την αγορά της βραβευμένης τηλεόρασης Sony BRAVIA HX850. Παράλληλα, για τους λάτρεις του Spider-Μan®, η Sony προσφέρει τις συναρπαστικές περιπέτειες του υπερ-ήρωα, δώρο σε Blu-rayTM με αγορές επιλεγμένων μοντέλων Blu-RayTM players και Home Cinema.
Οι μοναδικές προσφορές της Sony είναι ήδη διαθέσιμες και αποτελούν ιδανική πρόταση δώρου για εσάς ή τους αγαπημένους σας! Οι προσφορές περιλαμβάνουν αναλυτικά:
•Συλλεκτική κασετίνα με την πλήρη συλλογή των 22 ταινιών του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών, James Bond, σε Blu-rayTM με την αγορά της τηλεόρασης Sony BRAVIA HX850 (το δώρο περιλαμβάνεται στη συσκευασία).
•Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε Blu-ray™ με την αγορά του Blu-ray Disc™, BDP-S185.
•Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ με την αγορά μιας συσκευής 3D Blu-ray Disc™ μεταξύ των μοντέλων: BDP-S490, BDP-S590 και BDP-S790.
•Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ και η τριλογία Spider-Man® σε Blu-ray™ με την αγορά ενός Home Cinema μεταξύ των μοντέλων: BDV-E490, BDV-NF720, BDV-N890W και BDV-N990W.

No comments:

Post a Comment