Tuesday, January 24, 2012

Οι αντιδράσεις των σταρ για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ


Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό δέχθηκαν οι φετινοί υποψήφιοι των Όσκαρ την ανακοίνωση για τις ταινίες και τους ηθοποιούς που διεκδικούν τα πολυπόθητα χρυσά αγαλματίδια.



Ο Brad Pitt, ο οποίος είναι υποψήφιος στην κατηγορία Α Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Moneyball”, άκουσε τα νέα ενώ προετοίμαζε πρωινό για την σύντροφο του A. Jolie και τα παιδιά τους. Όπως ανέφερε ο ίδιος, από τον ενθουσιασμό του, αποφάσισε να φτιάξει στα έξι παιδιά του ότι πρωινό εκείνα επέλεγαν.



Ο σκηνοθέτης Michel Hazanavicius, που είναι προτεινόμενος για το Όσκαρ σκηνοθεσίας, ενώ η ταινία του διεκδικεί συνολικά δέκα βραβεία, εξέφρασε σε ανακοίνωση του την ιδιαίτερη χαρά του για την υποψηφιότητα του. Τόνισε δε ότι η υποψηφιότητα αυτή ξεπερνάει τα όνειρα, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους ηθοποιούς της ταινίας για την καταπληκτική δουλειά τους.



Η Bérénice Bejo, σύζυγος του Hazanavicius και πρωταγωνίστρια του "The Artist", είναι υποψήφια στην κατηγορία Β Γυναικείου Ρόλου. Η Bejo τόνισε πως είναι πανευτυχής για την υποψηφιότητα της, και χαίρεται που μπορεί να χαρεί αυτήν την στιγμή με τον εμπνευσμένο σκηνοθέτη της, Michel Hazanavicius.



Ο Thomas Langman, παραγωγός του της ταινίας "The Artist, που διεκδικεί το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, ανέφερε πως νιώθει ιδιαίτερη χαρά για την υποψηφιότητα της ταινίας του. Υπογράμμισε πως η αποδοχή από την Ακαδημία του “The Artist”, που αποτίει φόρο τιμής στο παλιό Χόλιγουντ, είναι απίστευτη.



Ο Kenneth Branagh, υποψήφιος για το Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου, τόνισε πως ήταν τιμή του να υποδυθεί τον Sir Laurence Olivier στο “My Week With Marilyn”, και η αναγνώριση του από την Ακαδημία, με την υποψήφια αυτή, τον τιμά ιδιαίτερα.









No comments:

Post a Comment