Friday, May 20, 2011

BOY GEORGE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Remvi bar παρουσιάζει ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Ο BOY GEORGE για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη! Ο,τι και να πει κανείς για τον θρυλικό Boy George είναι λίγο!

Η ιστορία του ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 80 οταν ως δημιουργός, συνθέτης και τραγουδιστής των Culture Club γνώρισε απίστευτη επιτυχία με δεκάδες singles και album σε ολόκληρο τον κόσμο πουλώντας πάνω απο 60.000.000 αντίτυπα. Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που δεν έχει μπει καποιο τουλάχιστον τραγούδι του συγκροτήματος στα charts.

Tραγουδιστής, ηθοποιός, dj, καλλιτέχνης, φωτογράφος, σχεδιαστής μόδας έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του και να παραμένει σήμερα ως ένα απο τα πιο αναγνωρίσημα πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος ασχολήθηκε ακόμη περισσότερο με το να παίζει μουσική στα μεγαλύτερα clubs του πλανήτη παραλληλα με την solo του καριέρα ως τραγουδιστής. Ως dj έχουν μείνει θρυλικά τα dj set του σε πετυχημένα πάρτυ σε Ibiza, New York, London και η εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφου θα έρθει για πρώτη φορά!

Οι κρατήσεις ξεκίνησαν!
WARM UP DJ : Μανώλης "MANSTA" Σταυρουλάκης, PAUL ANTHONEE & ANTONY S.

PROMOTION MANAGER/MARKETING SERVICES Γιωργος Χαριζανης

No comments:

Post a Comment