Sunday, May 22, 2011

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

Ο Arnold Schwarzenegger αποφάσισε να αναβάλει όλα τα project κινηματογραφικών ταινιών που είχε προγραμματίσει για την επιστροφή του στον κινηματογράφο, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύζυγο του Maria Shriver.

Ο Schwarzenegger είχε δεχθεί να πρωταγωνιστήσει στην δραματική ταινία "Cry Macho" ενώ ήταν σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει ξανά τον ρόλο του "Terminator".

Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη αυτήν την εβδομάδα πως ο λόγος του χωρισμού του με την επί 25 χρόνια σύζυγο του Maria Shriver ήταν ένα παιδί εκτός γάμου που απέκτησε με μια από τις οικιακές τους βοηθούς, έβαλε τα σχέδια αυτά στην αναμονή.

O 63χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε πως εκείνος και η M. Shriver είναι σε διάσταση, και αυτήν την εβδομάδα ήλθε η αποκάλυψη για το παιδί.

Δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναφέρει πως ήδη η Shriver έχει προσλάβει δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεση του διαζυγίου της με τον Arnold Schwarzenegger. Πολλοί δε εικάζουν πως ο Schwarzenegger ετοιμάζεται για ένα πολυδάπανο διαζύγιο.

Ο Arnold Schwarzenegger είναι ο πατέρας ενός 13χρονου παιδιού, καρπός της σχέσης του με την οικιακή του βοηθό Mildred Patricia Baena. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην σύζυγο του πως είναι ο πατέρας του παιδιού στις αρχές του έτους. Όταν ήλθε η δημόσια αποκάλυψη για την υπόθεση, ο Arnold Schwarzenegger τόνισε πως όταν έμαθε για το παιδί ανέλαβε την οικονομική του στήριξη.

No comments:

Post a Comment