Monday, July 31, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρκούδα

Χαλκιδική: Εμφανίστηκε ξανά αρκούδα στον Ταξιάρχη - Νέα προσπάθεια σύλληψής της

 

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Ταξιάρχη Χαλκιδικής η επανεμφάνιση αρκούδας, η οποία φαίνεται να προκαλεί και ζημιές. Νέα προσπάθεια σύλληψής της την ερχόμενη εβδομάδα.

 Ιουλίου 31 2023 16:05
Τσιπ ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ρωσία: Εισήγαγε απαγορευμένα τσιπ υπολογιστών αξίας 502 εκατ. δολαρίων - Χρησιμοποιούνται και σε πυραύλους

 

Τσιπ διπλής χρήσης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και για παραγωγή πυραύλων, συνεχίζουν να εισρέουν στη Ρωσία παρά τις κυρώσεις της Δύσης.

 Ιουλίου 31 2023 15:42
Alpha Bank

Alpha Bank: Γιατί αυξήθηκε η αξία των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων

 

Tην ενίσχυση των προσδοκιών της επενδυτικής κοινότητας για τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αντανακλά, σύμφωνα με τους αναλυτές της Alpha Bank, η σημαντική αύξηση της αξίας των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων (assets) από την αρχή του έτους

 Ιουλίου 31 2023 15:30
Γιώργος Πατούλης

Αποσύρεται ο Γιώργος Πατούλης από υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής

 

Ο περιφερειάρχης Αττικής δεν θα είναι ξανά υποψήφιος μετά την απόφαση της ΝΔ να δώσει το χρίσμα στον Χαρδαλιά και την “αρπαγή” συμβούλων του. "Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου".

 Ιουλίου 31 2023 14:57
Villagers of Ioannina City

Οι Villagers of Ioannina City "ανεβαίνουν" στον Λυκαβηττό

 

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου οι Villagers of Ioannina City θα ολοκληρώσουν τον κύκλο συναυλιών τους γύρω από την «εποχή του Υδροχόου», πριν αφοσιωθούν στην δημιουργία του επόμενου, πολυαναμενόμενου, δίσκου τους, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ιουλίου 31 2023 14:42
Μπέσσυ Αργυράκη

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάνει το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα στη συναυλία

 

Ανακούφιση για την κατάσταση της Μπέσσυς Αργυράκη μετά την πτώση της από την πίστα σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, με την κόρη της να ενημερώνει για την υγεία της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

 Ιουλίου 31 2023 14:41
Ο Δημήτρης Ιτούδης

Ιτούδης: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μεγάλη προσπάθεια, σύντομα θα έχουμε την τελική απόφαση"

 

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στη Media Day της ΕΟΚ για την προσπάθεια του φετινού καλοκαιριού, την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κερδίσει τον χρόνο και την παρουσία του Τόμας Γουόκαπ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

 Ιουλίου 31 2023 14:18

No comments:

Post a Comment