ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, July 26, 2023

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

News 24/7

Στο κέντρο της ενημέρωσης

The remains of a firefighting plane that crashed while trying to extinguish a fire near the town of Karystos at the Island of Evia, Greece, On july 25, 2023 /            ,  25 , 2023

"Το Canadair δεν χρειαζόταν να επιχειρήσει εκεί"- Ειδικοί μιλούν στο NEWS 24/7

Η επέμβαση του Canadair που έπεσε στην Κάρυστο δεν ήταν απαραίτητη, όπως δηλώνουν στο NEWS 24/7 ένας χειριστής αεροσκαφών, ένας συντηρητής και ένας καθηγητής δασοπροστασίας.

Κόλαση φωτιάς στη Ρόδο

Φωτιές: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος - Μέτωπα σε Κέρκυρα και Κύμη

Συνεχίζεται η τιτάνια προσπάθεια των πυροσβεστών να τιθασεύσουν την πύρινη λαίλαπα, στη σκιά της απώλειας δύο πιλότων μετά τη συντριβή Canadair στην Κάρυστο. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Έκρηξη στην Τεκτονική Στοά Αχαρνών

Τεκτονική Στοά Αχαρνών: Το πλούσιο παρελθόν του 61χρονου βομβιστή

Για τρεις βομβιστικές επιθέσεις κατηγορείται ο 61χρονος που τοποθέτησε δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά, επί της οδού Αχαρνών. Πλήθος ευρημάτων στο σπίτι του εντόπισαν οι αρχές.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Τσιν Γκανγκ

Τσιν Γκανγκ: Η μυστηριώδης εξαφάνιση του ΥΠΕΞ της Κίνας - Σιγή από τις αρχές

Η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει την αποπομπή του Τσιν Γκανγκ - Ποιος θα τον αντικαταστήσει.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥΑπό τον διευθυντή της ΕΜΥ, ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΛΥΔΑ

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Βροχές μετά τον καύσωνα


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ένα κράτος που δεν αξίζει τους ήρωές του Δείτε το άρθρο

Oι δύο ηρωικοί πιλότοι δεν σκοτώθηκαν λόγω των καταστροφικών δυνάμεων της φύσης. Έπεσαν θύματα αυτού του κράτους τoυ χαβαλέ και του ψέματος που αδιαφορεί για τις ανθρώπινες ζωές και το φυσικό περιβάλλον. 

Πώς ανάβουν οι φωτιές  Δείτε το άρθρο

Το 85 με 90% των δασικών πυρκαγιών οφείλονται σε ανθρώπινη απροσεξία ή εμπρησμό. Μήπως ήλθε η ώρα να σταματήσεις να πετάς πυροτεχνήματα στο γάμο σου, ενώ καίγεται η μισή Ελλάδα;

Canadair: "Λύγισε" η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη μοιραία συντριβή Δείτε το άρθρο

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας της συντριβής του Canadair στην Κάρυστο.

Κολλήσατε Covid και δεν είχατε συμπτώματα; Τότε έχετε τo "τυχερό" γονίδιο Δείτε το άρθρο

Η πρώτη μελέτη που διερεύνησε ασυμπτωμπτωματικούς ασθενείς με λοίμωξη Covid δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Nature και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. 

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Οι καλοκαιρινές βουτιές και το παράπονο για το photobombing

Κιμ Καρντάσιαν: Οι καλοκαιρινές βουτιές και το παράπονο για το photobombing

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από τις βουτιές της σε μια ονειρική τοποθεσία, ενώ δεν παρέλειψε να "διαμαρτυρηθεί" για τo photobombing, καθώς κάποιοι λουόμενοι εισέβαλαν στα καρέ της.

Ο Hulk Hogan αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του Sky

Ο Hulk Hogan αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του Sky

Ο 69χρονος σήμερα Hulk Hogan αρραβωνιάστηκε τη σύντροφο του Sky Daily, η οποία εργάζεται ως δασκάλα yoga. Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του αστέρα του WWE.

Μαγκάβα τουτ

Θυμάστε τον Πάρι Καραγιαννόπουλο από το "Μαγκάβα τουτ" με τη Άννα Βίσση; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Το 1998 η Άννα Βίσση ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πάρι για το ντουέτο "Μαγκάβα τουτ" και το ερωτικό τσιφτετέλι γίνεται μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της τραγουδίστριας, ενώ το video clip με φόντο τη Σαντορίνη συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές. 

O ηθοποιός Pete Davidson

O Πιτ Ντέιβιντσον θα προσφέρει 50 ώρες κοινωνικής εργασίας για την πρόκληση σοβαρού τροχαίου

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διάσημος κωμικός προσέκρουσε αρχικά σε πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια πάνω σε σπίτι στο οποίο βρισκόταν ένα 16χρονο κορίτσι.

No comments:

Post a Comment