Tuesday, November 29, 2022

Myro Antiques House new logo -k
frontphoto

Διαδικτυακή Δημοπρασία Αντικειμένων, Επίπλων και Τέχνης

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στη Διαδικτυακή Δημοπρασία Αντικειμένων, Επίπλων και Τέχνης του Οίκου Δημοπρασιών, Myrό Antiques House, που άνοιξε εχθές, Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, μέσω του www.myroauctions.gr. Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ιστοσελίδας, ενώ η δημοπρασία θα παραμείνει ανοιχτή, για να δεχθεί τα χτυπήματα του κοινού, για δύο εβδομάδες, δηλαδή, έως τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00. Η διαδικασία είναι ανοικτή στο κοινό, ακόμα και για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει ως απλός παρατηρητής, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς και χωρίς κόστος. Ωστόσο, για τη συμμετοχή στη διαδικασία, η εγγραφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

OFA-010-2

Σύγχρονη και κλασσική τέχνη

Εγκαθιδρυμένες υπογραφές της ελληνικής σύγχρονης και κλασικής τέχνης, με αυτές των Λουκά Γεραλή, Έκτορα Δούκα, Γεωργίου Σταθόπουλου και Γιάννη Ψυχοπαίδη να ξεχωρίζουν, συναντούν νέους και ανερχόμενους Έλληνες δημιουργούς, όπως είναι οι Φώτης Κλογέρι, Δήμητρα Ξενάκη, Ευθύμιος Ευθυμιάδης, Γιώργος Κορμπάκης και Εύη Κυρμακίδου. Δείτε περισσότερα.

OFA-086-3-1024x690

Συλλογές στρατιωτικού οπλισμού

Δύο ξεχωριστές συλλογές στρατιωτικού οπλισμού και αξεσουάρ καθιστούν τη δημοπρασία αυτή ξεχωριστή. Η μία πρόκειται για τη γνωστή συλλογή οπλισμού 19ου αιώνα της Ανατολικής Ευρώπης και της Επαναστατικής Ελλάδας, ενώ η άλλη, στην πρώτη της εμφάνιση, εμπεριέχει αντικείμενα από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως ναζιστικά καπέλα και κράνη, Γερμανικούς στρατιωτικούς χάρτες, θήκες όπλων, επωμίδες της Ελληνικής Φρουράς και πολλά άλλα συλλεκτικά κομμάτια. Περιηγηθείτε ανάμεσα στα συλλεκτικά κομμάτια.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε, απαντήστε σε αυτό το email ή καλέστε μας στο 2396041989 (καθημερινές, 10:00 - 16:00).

No comments:

Post a Comment