Sunday, October 30, 2022

 ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022



@Μια απο τις δημοφιλεστερες αστυνομικες σειρες τιτλο NCIS,που ξεκινησε το 2009  μεταδιδεται στις 3.45-6-00 το πρωι απο τον Σταρ.Προφανως μονο για νυκτοφυλακες. Εδω δειχνουν τον 16ο κυκλο που εχει 24 επεισοδια και οι Αμερικανοι ειδαν το 2018-19Στις ΗΠΑ την βλεουν καθε Τριτη στις 8μμ.Υπαρχουν,βεβαια,και οι παραφυαδες ,κατωτερες του πρωτοτυπου,οπως Los Angeles,New Orleans, Hawaii.Στο πρωτοτυπο πρωταγωνιστουν οι Mark Harmon,Sean Murray,David Mc Callum,Rocky Carroll,Robert Wagner.H σειρα αναφερεται στη Ναυτικη Υπηρεσια Ερευνας Εγκληματων.

@ο δημοσιογραφος Γιωργος Κουβαρας, που εμφανιζεται σε νυκτερινη ενημερωτικη εκπομπη της ΕΡΤ,  ειναι και καλος τραγουδιστης.

@100 χρονων εγινε φετος το BBC

@στην ταινια του 1964 ‘εξω φτωχεια και καλη καρδια΄πρωταγωνιστουν οι Θανασης Βεγγος,Γιωργος Οικονομιδης,Μαριον Σιβα. Τρια γνωστα τραγουδια της Σιβα ‘ ο τυφλος μουσικος΄-1961,’μ’εκαψες τσιγγανα μου’,’Σου σφυριζω’ με τον Τωνη Μαρουδα’ 1959-

@το πιο φθηνο σε καταναλωση ηλεκτρικου ρευματος ειναι το κλιματιστικο

@υπαρχει ελληνικη εταιρεια στην Αλεξανδρουπολη που κατασκευαζει ειδικα ηλεκτρονικα συστημα πλευσης για την φρεγατα Belharra.Απασχολει 104 ατομα.

@‘οι μνημες πετρωσαν μεσα της’ λεγεται η σημαντικη εκπομπη της ΕΡΤ3 που μεταδιδεται καθε Παρασκευη-για την οποια ουδεποπτε μας ενημερωσε με δελτιο τυπου η e-mail η ΕΡΤ 3 αφου εχει καταργησει το γραφειο τυπου.Στην εκπομπη μιλανε μονο γυναικες που εζησαν τον πολεμο του 40 και μετεφεραν πολεμοφοδια και τροφιμα στον στρατο μας.

@απο 20 Νοεμβιου ο αντ1 θα μεταδιδει του Μουντιαλ,με διαφημιση που παρουσιαζει ανδρες με μεγαλη κοιλια που φαινεται να κυοφορουμ,αλλα οταν σηκωνουν το φανελλακι αποκαλυπτουν μια μπαλα ποδοσφαιρου Η τεραστια παλια επιτυχια της Ετα Τζαιημς At last ειναι η μουσικη υποκρουση.i 

@οι μαθητες και η Φιλαμονικη των Καλαβρυτων τραγουδησαν μαζι We will rock you

@το ακουσαμε και ειναι σωστο,οι Ελληνες δεν μετετρεψαν ποτε τζαμια σε εκκλησιες,ενω το αντιθετο εκαναν οι Τουρκοι.

@ολο και περισσοτερα κρουσματα κινητων που εκρηγνυται η μπαταρια τους και καταστρεφονται ολοσχερως.Στο εξωτερικο ειχαμε και θανατους.

@63000 ανθρωποι σ ‘ολο τον κοσμο πεθαινουν καθε χρονο απο δαγκωμα φιδιου

@2 ωρες και ενα τεταρτο κρατησε η φετινη στρατιωτικη παρελαση που μετεδωσε η ΕΡΤ 3 με κακο ηχο.Πολλες φορες ο ηχος απο τις μπαντες καλυπτε τον εκφωνητη,ο οποιος επεμενε να αποκαλει τους θεατες φιλες και φιλοι αντι για αγαπητοι θεατες η κυριες και κυριοι-δεν ηταν προσωπικη εκπομπη.Εξαιρετικη ιδεα τα πλανα μεσα απο τα πολεμικα αεροσκαφη  και ελικοπτερα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment