Thursday, August 26, 2021

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021



@φετος η χειμερινη περιοδος για τους τηλεοπτικους σταθμους της Αθηνας θα αρχισει πολυ νωρις.Ηδη πολλοι επεστρεψαν προωρα απο τις διακοπες διοτι αρχισαν οι προετοιμασιες.

@μουσειο γεωλογικης ιστοριας Ολυμπου λειτουργει στο Λιτοχωρο.

@2000 δρακοι ζουν στο νησι Κομοντο.

@για τους αγραμματους δημοσιογραφους της τηλεορασης-οι ανδρες δεν παντρευονται αλλα νυμφευονται.Μονο οι γυναικες  παντρευονται

@το 1926 ,με το καθεστως Παγκαλου,επρεπε να μακρυνουν τα φορεματα των γυναικων,εως 30 ποντους απο το εδαφος.Αστυνομικοι με μεζουρα στους δρομους μετρουσαν το υψος και τα δικαστηρια επεβαλαν την πρωτη φορα μια μερα κρατησης.

@ο πρωτος ταφος στο κοιμητηριο της Ευαγγελιστριας χρονολογειται στο 1880

@το Σαββατο 12 Σεπτεμβριου 1964 οι Φορμιγξ εδωσαν την πρωτη συναυλια τους στο Αλεξανδρειον Μελαθρον με 8000 θεατες.

@η πιο χαμηλη θερμοκρασια στην Ανταρκτικη ηταν το 1960 στο Βοστοκ.Το θερμομετρο εδειξε -88 βαθμους Κελσιου.

@ενα και μοναδικο στο ειδος του βιβλιο που δεν κυκλοφορει πια ειναι THE BRITISH HIT SONGS 1940-1952.

@στην Κυθνο εχουν κρασοτυρι.

@η Σεριφος εχει 72 παραλιες.

@την Λημνο υπαρχει χορταρολιμνη και η λιμνη Αλυκη,που βγαζει μεγαλες ποοτητες αλατιου που οι περαστικοι  δεν χανουν την ευκαιρια να τις ιδιοποιηθουν.

@τηλεοπτικη γλωσσα…παμε να δουμε(γιατι να παμε και οχι ας η θα δουμε)…να πουμε(ποιος σας υποχρεωνει και γιατι οχι Θα ηθελα να προσθεσω) 

@παραεγινε με τους σεφ και τοπ σεφ.Ολοι ειναι μαγειρες που με τα χρονια και την πειρα γινονται αρχιμαγειρες.Και καλα θα ηταν καποτε ολους αυτους να τους βλεπαμε με σκουφο.Ακομα και στα πιο ακριβα εστιατορια του εξωτερικου οσοι μαγειρευουν φορανε σκουφο.Το ιδιο ισχυει και για τις κυριες που μαγειρευουν στην τηλοραση.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ


No comments:

Post a Comment