Friday, November 27, 2020

ESEND24: ΤΟ… SKROUTZ ΤΩΝ COURIER ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μαρία Μαθιοπούλου

Ο Βαγγέλης Αντωνίου δημιούργησε την esend24, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου με ένα κλικ βρίσκεις την οικονομικότερη υπηρεσία αποστολής με courier.

 

Μια δυσάρεστη εμπειρία του από courier τον έκανε να αναρωτηθεί πώς θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υπηρεσία που θα εξοικονομούσε χρήμα και χρόνο για τους πελάτες, θα ήταν όμως επωφελής και για τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Κάπως έτσι και μετά από χρόνια έρευνας, ο Βαγγέλης Αντωνίου από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε την startup esend24, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με logo το οικονόμο… μυρμηγκάκι, όπου μπορεί κανείς να βρει με ένα κλικ την οικονομικότερη υπηρεσία αποστολής με courier και να κάνει την παραγγελία του. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι δουλειές των εταιρειών courier έχουν πάρει φωτιά, εν μέσω πανδημίας, η πλατφόρμα, η οποία θα βγει στον αέρα στα τέλη του μήνα, έρχεται να προσφέρει μια έξυπνη και ιδιαίτερα επίκαιρη υπηρεσία.

Η esend24, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς δωρεάν, λειτουργεί ως εξής: αφού ο χρήστης καταχωρίσει ή τους νομούς ή τους ταχυδρομικούς κωδικούς των διευθύνσεων αποστολής και παράδοσης, αλλά και τις διαστάσεις και το βάρος του αντικειμένου που θέλει να στείλει, εμφανίζονται οι οικονομικότερες επιλογές υπηρεσιών courier, αλλά και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης. Ο χρήστης επιλέγει την πιο συμφέρουσα για εκείνον υπηρεσία, καταχωρεί τα στοιχεία που του ζητούνται και κάνει την παραγγελία του, πληρώνοντας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με μετρητά σε έναν ειδικό κωδικό στην τράπεζα.



No comments:

Post a Comment