Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν απασχολήσει τα ελληνικά νησιά τα διεθνή μέσα, τα οποία υποκλίνονται στην ομορφιά τους, ενώ οι συντάκτες τους ανακαλύπτουν και αποθεώνουν τις κορυφαίες προτάσεις διαμονής και φαγητού που διαθέτουν οι κορυφαίοι μας προορισμοί όπως η Σαντορίνη!



Αυτή τη φορά ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως για τις δυνατές εμπειρίες που μεταφέρει στους αναγνώστες του, το National Geographic Traveler φιλοξένησε στις σελίδες του τεύχους Απριλίου το Lycabettus Restaurant, το  εστιατόριο του ξενοδοχείου Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη.
Σε μια από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες παγκοσμίως βρίσκεται το πιο ωραίο και αξιοζήλευτο μπαλκόνι της Σαντορίνης και όχι μόνο, αυτό του Lycabettus Restaurant που έχει χαρίσει ονειρεμένες στιγμές σε όσους έχουν δειπνήσει κάτω από τον έναστρο ουρανό του, απολαμβάνοντας την ασύγκριτη θέα σε ένα χαλαρό και κομψό περιβάλλον.
Στην κουζίνα του πολυβραβευμένου εστιατορίου επικρατεί άφθονη φαντασία καθώς ο σεφ επιμελείται αριστουργηματικά πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική και διεθνή gourmet γαστρονομία.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το ετήσιο Andronis Gastronomy Event όπου καταξιωμένοι σεφ από όλο το κόσμο δημιουργούν μεταξύ άλλων και στο χώρο του Lycabettus Restaurant, βραδιές ιδιαίτερης γοητείας.


Info: Οία, Σαντορίνη, τηλ. 22860 72041-43, www.andronis-suites.com