Monday, December 21, 2015

























Για 15η  ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ένας Αη – Βασίλης για τα παιδιά
της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης


Το Κέντρο Προβολής και Δημοσιότητας με την υποστήριξη μεγάλων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, οργάνωσε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στους Ελαιώνες Πυλαίας, την καθιερωμένη εδώ και 15 χρόνια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης και κοινωνικής συμπαράστασης με τίτλο «Ένας Άη-Βασίλης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ».

Σε μια εορταστική Χριστουγεννιάτικη και Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα, εμφανίσθηκε το μοναδικό παιδικό συγκρότημα «Μελί – Μελό» της κ. Μαίρης Δεμίσογλου πλαισιωμένη με ταχυδακτυλουργούς, μάγους και ξωτικά, χαρίζοντας το γέλιο και τη χαρά στα 200 παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, σε μια ειδική παράσταση με διαδραστικά παιχνίδια και τραγούδια.

Εκ μέρους της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης μίλησε η διευθύντρια κ. Ελένη Βράνη η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές που για μια ακόμη χρονιά προσέφεραν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής, που όπως χαρακτηριστικά είπε «την περιμένουν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες με λαχτάρα τα παιδιά». Για την σπουδαιότητα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο μίλησε εκ μέρους του Δημάχου Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου. Τέλος, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Ντίνος Κωστόπουλος τονίζοντας ότι κάθε χρόνο τέτοιες μέρες είναι αδύνατον να μην ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και μαζί με ξεχωριστές και ευαισθητοποιημένες  επιχειρήσεις της πόλης μας, κάνουμε πράξη την προσφορά και την συμπαράστασή μας.  

 Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άη-Βασίλης μοίρασε και στα 200 παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, τις ευχές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το γέλιο και τη χαρά, χαρίζοντάς τους πολλά και  πλούσια δώρα, ρούχα, υποδήματα, γλυκά, βιβλία και παιχνίδια. 

Το σακούλι του Άη-Βασίλη γέμισαν γνωστές μεγάλες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, η βιομηχανία υποδημάτων ADAM’S SHOES / Αφοι Χατζηπροδρόμου Α.Ε., ο Μακεδονικός Χαλβάς / Αφοι ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΕΒΕ, η βιοτεχνία παιδικών ενδυμάτων ENERGIERS A.E., τα πολύ-βιβλιοπωλεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε., η βιομηχανία γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων BMW και MINI ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. και VOLKSWAGEN – AUDI Ε.Τ.Ε.Α. Α.Ε., τα ζαχαροπλαστεία ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ, η επιχείρηση POCO LOCO  του Κων. Κυρτάτα και η εταιρία επικοινωνίας LIVE PRESS / BELOW THE LINE


Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν, η εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», το περιοδικό ΕΠΙΛΟΓΕΣ, η free press KARFITSA και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ και PLUS FM.

No comments:

Post a Comment