Thursday, July 24, 2014

H KYΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ


Ήταν από τις εκπομπές που κατά τη διάρκεια προβολής τους σημείωναν υψηλές τηλεθεάσεις για την ΕΡΤ.
Ωστόσο είχε προκαλέσει απορία όταν το τέλος του 2012 η τότε διοίκηση της ΕΤ3 αποφάσισε να μην δώσει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Έτσι η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» με παρουσιάστρια τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ διακόπηκε, αλλά όπως φαίνεται θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο ανανεωμένη και μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής που έκανε την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» και έβγαινε μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ3. Η εκπομπή μας ταξίδευε σε όμορφα χωριά της Ελλάδας με τους κατοίκους τους να στρώνουν το τραπέζι για τους τηλεθεατές και να παρουσιάζουν τις τοπικές γεύσεις, τα όμορφα τοπία, τα τοπικά προϊόντα, τα έθιμα, τις συνήθειες, τις δραστηριότητες της περιοχής και φυσικά τη μουσική, τους χορούς και τα τραγούδια τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το «στρατηγείο» της εκπομπής θα συνεχίσει να είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο έμπειρος και πολύ καλός σκηνοθέτης Κώστας Αυγέρης. Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι η «Κυριακή στο χωριό» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ALPHA για την επόμενη σεζόν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους τηλεθεατές να γνωρίσουν τα ωραία χωριά της χώρας μας. 

No comments:

Post a Comment