Monday, July 21, 2014

ETΗΣΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΠΙΑΝΙΣΤΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης προκηρύσσει μία ετήσια υποτροφία στο όνομα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015στο πιάνο

Οιυποψήφιοι, Ελληνίδες και Έλληνες, ηλικίας μέχρι 30 ετών, κάτοχοι διπλώματος από αναγνωρισμένο Ωδείο, πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αποδοχής τους για μετεκπαίδευση σε κατάλληλο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού. Δεν μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν εξασφαλίσει για το ίδιο διάστημα όμοια υποτροφία από άλλη πηγή.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε ακρόαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δεκεμβρίου 2014, ενώπιον της καλλιτεχνικής επιτροπής του διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τον/την δικαιούχο της υποτροφίας. Τα έντυπα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης http://www.thessfriendsofmusic.gr. Έντυπα του διαγωνισμού θα υπάρχουν επίσης στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Δευτέρα έως Σάββατο από 10/7 έως 18/7 και από 19/8 και μετέπειτα (τις εργάσιμες ημέρες), ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων 10μ.μ. - 6μ.μ. Για τυχόν διευκρινίσεις ή απορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310895909 από 19/8 και μετά, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10π.μ. - 2μ.μ. ή ηλεκτρονικά στο sfmth@otenet.gr . Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων και δικαιολογητικών του διαγωνισμού λήγει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.

No comments:

Post a Comment