Thursday, July 31, 2014

ΤΡΙΑ GOODY'S BURGER HOUSE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα αγαπημένα μας Goody’s, τα καταστήματα που ‘σύστησαν’ στο Ελληνικό κοινό τα burgers, συνεχίζουν δυναμικά την ανάπτυξη του νέου και ιδιαίτερα δημοφιλούς concept Goody’s Burger House, που συνδυάζει το απολαυστικό φαγητό με τη ζεστή και casual ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού burgerάδικου. Στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησαν την πετυχημένη τους πορεία, τα Goody’s παρουσιάζουν τρία εντυπωσιακά Goody’s Burger House.
Το κατάστημα του Λευκού Πύργου μετά την ριζική του ανακαίνιση μετεξελίσσεται σε Goody’s Burger House, με σύγχρονη αισθητική, προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, καθώς και ένα εμπλουτισμένο menu με αναφορές στα αυθεντικά burger houses. Το θρυλικό κατάστημα – αφετηρία της δυναμικής πορείας ανάπτυξης των Goody’s, γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς στην πόλη και κορυφαίο meeting point για τους Θεσσαλονικείς, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και ψυχαγωγίας.
Στα Goody’s Burger House στο Λευκό Πύργο, στα Πεύκα και σύντομα στο Ωραιόκαστρο, συναντάμε βέβαια τις all time classic συνταγές Goody’s, όπως το cheeseburger, το green αλλά και το πραγματικά καλύτερο club sandwich της πόλης -πρόσφατα και σε extreme έκδοση!- που συνυπάρχουν με νέα απολαυστικά πιάτα με σαφείς αναφορές στα αυθεντικά burger houses: ποικιλία burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, νέες επιλογές extreme burgers, όπως Extreme Philly Burger, το μόνο με τυρί Philadelphia, αλλά και signature πιάτα όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και η Tortilla με γέμιση από κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τα ελαφρώς πικάντικα BBQ Chicken Wings. Παράλληλα, ενδιαφέρουσες προτάσεις βρίσκει κανείς και στις νέες σαλάτες της Goody's, όπως η Cobb Salad, η BBQ Chicken Salad και η Bacon Cheese Salad, τόσο χορταστικές όσο και φρέσκιες, ιδανικές επιλογές για το καλοκαίρι!
Από τις αρχές του χρόνου λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία 21 Goody’s Burger House σε όλη την Ελλάδα και τα τρία νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτούν τη νέα εποχή Goody’s, στην πόλη που συμβολίζει το δημιουργικό ξεκίνημα της πιο αγαπημένης αλυσίδας burger στην χώρα μας. Εσείς, δεν έχετε παρά να τα επισκεφτείτε!

No comments:

Post a Comment