Wednesday, July 24, 2013

TO ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΩΡΟΥ



Κοριτσάκι και Αλεξάνδρα ήθελαν τα προγνωστικά... αγοράκι βγήκε το μωρό του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, το όνομά του οποίου αναμένεται να ανκοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν!
Το «παιχνίδι» για το πριγκιπικό όνομα μόλις
άρχισε, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα ανακοινωθεί. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό πως όταν γεννήθηκε ο William οι Βρετανοί περίμεναν μία εβδομάδα, ενώ το όνομα του Charles ανακοινώθηκε ένα μήνα μετά την γέννησή του!
Τα στοιχήματα, πάντως, δίνουν την δική τους εκδοχή: αυτή τη στιγμή, πρώτο και καλύτερο στα προγνωστικά έρχεται το James, αφήνοντας πίσω του το μέχρι πρότινος δημοφιλέστερο, το George.
Τρίτο κατά σειρά έρχεται το όνομα του... θείου, δηλαδή Henry, όπως είναι το πραγματικό όνομα του πρίγκιπα Harry, ενώ ακολουθούν τα Arhur, Luis, Albert, Alexander, Benjamin, David και Philip.
Πολλοί είναι εκείνοι που επισημαίνουν ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η πλευρά των Middletons, κάτι που βάζει στο «παιχνίδι» τα Michael -από τον πατέρα και τον παππού της δούκισσας-  και Francis, όπως είναι το μεσαίο όνομα της οικογένειας.
Με δεδομένο, πάντως, το ότι οι περισσότεροι μονάρχες έχουν τρία και τέσσερα ονόματα, για να τιμήσουν παλιότερους βασιλιάδες, ο William και η Kate καλούνται να σκεφτούν έναν... σιδηρόδρομο!
Όσο για την βάπτιση του τρίτου κατά σειρά διαδόχου;
Αναμένεται να γίνει αρκετές εβδομάδες μετά την γέννησή του, με τις επιλογές να είναι πολλές: μπορεί, για παράδειγμα, να βαπτιστεί σε ιδιωτικό εκκλησάκι του Buckingham, όπως συνέβη με την βασίλισσα προγιαγιά του, ή στην αίθουσα μουσικής του παλατιού, όπως συνέβη με τον μπαμπά του!
 

No comments:

Post a Comment