Wednesday, July 24, 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΠΑΡΝΤΙΕ


Επ΄ αυτοφώρω πιάστηκε σε τουαλέτα με νεαρή Ρωσίδα ηθοποιό ο  Ζεράρ Ντεπαρντιέ! Ο Γάλλος ηθοποιός που βρήκε καταφύγιο στη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να γλιτώσει από την «βαριά» φορολογία στην πατρίδα του, έχει κάνει άνω κάτω τα ρωσικά τάμπλοϊντ, επιδιδόμενος σε κάθε είδους κραιπάλη. Την περασμένη εβδομάδα, η 26χρονη ρωσίδα ηθοποιός Αλίσα Πράντα, η οποία γνωρίστηκε με τον 64χρονο Ντεπαρντιέ στο πλατό μιας ρωσικής τηλεοπτικής σειράς, αποκάλυψε ότι οι φύλακες βρήκαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των τηλεοπτικών στούντιο. «Μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες. Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα... Η σκηνή ήταν σοκαριστική! Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά», δήλωσε η Πράντα, στο κινητό της οποίας υπάρχει φωτογραφία με τον Γάλλο σταρ!
Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος ηθοποιός συχνάζει σε κλαμπ του Σαράνσκ, μαζί με δεκάδες πανέμορφες Ρωσίδες και το «τσούζει» μαζί τους καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες... ουίσκι!
Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός εγκατέλειψε τη Γαλλία το Δεκέμβριο του 2012 παραδίδοντας το διαβατήριό του. Μάλιστα, με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας ότι φεύγει αφού «η επιτυχία, η δημιουργία και το ταλέντο τιμωρούνται σήμερα στην πατρίδα του».

No comments:

Post a Comment