Thursday, May 2, 2013

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 55 ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ 10.200 ΕΥΡΩ


Διαφημίσεις Google

Όλες οι ΤηλεοράσειςΑγόρασε τώρα την τηλεόραση που
ψάχνεις online! 24 άτοκες δόσεις.
www.electroworld.gr/Τηλεοράσεις
Η εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών LG ανακοίνωσε ότι η πρώτη τηλεόραση OLED TV παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Νότιας Κορέας τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το BBC.

Η OLED TV της LG έχει οθόνη 55 ιντσών, ενώ το κόστος απόκτησής της θα είναι 10.200 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε, αρχικά θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα μοντέλα στηΝότια Κορέα.

Το πρώτο μοντέλο OLED TV της LG θα ονομάζεται EA9800. Το πάχος της συσκευής δεν θα ξεπερνά τα 4,3 χιλιοστά ενώ το βάρος θα περιορίζεται στα 17 κιλά.

Η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην τηλεόραση OLED TV χρησιμοποιεί τη μέθοδο της οργανικής εκπομπής φωτός, η οποία επιτρέπει στις οθόνες να δείχνουν λεπτότερες και πιο ευέλικτες από ποτέ.

Για τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε φως, η τεχνολογία OLED στηρίζεται σε υλικά με βασικό συστατικό τον άνθρακα.

Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LCD, οι οποίες απαιτούν την εγκατάσταση λυχνιών που εκπέμπουν φως από το πίσω μέρος της συσκευής στους κρυστάλλους της οθόνης, οι OLED δεν χρειάζονται ξεχωριστή πηγή φωτός για να λειτουργήσουν.

Αυτή η εξέλιξη, επιτρέπει τον σχεδιασμό λεπτότερων, ελαφρύτερων και πιο οικονομικών από πλευράς ενεργειακής απόδοσης τηλεοράσεων.

Τον Ιανουάριο, η LG και η επίσης νοτιοκορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung παρουσίασαν μοντέλα OLED στην Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Ειδών του Λας Βέγκας.

Τότε, ωστόσο, δεν είχαν γνωστοποιήσει πότε σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα νέα μοντέλα.

No comments:

Post a Comment