Thursday, May 23, 2013

ΧΡΥΣΟ iPad ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ



Αναμφισβήτητα, το Burj Al Arab hotel στο Ντουμπάι είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο και η αποκάλυψη των νέων παροχών του, το επιβεβαιώνει περίτρανα. Ο λόγος για το χρυσό iPad 24 καρατίων, που διατίθεται σε κάθε πελάτη του ξενοδοχείου!

Οι επισκέπτες κάνουν check-in και αμέσως τους δίνεται το δικό τους προσωπικό χρυσό iPad, το οποίο χρησιμεύει ως ένα «εικονικό θυρωρείο» που προσφέρει πληροφορίες για τα πάντα, από τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου και τις θεραπείες spa, μέχρι την καθαριότητα και την υπηρεσία μπάτλερ. 


Αξίζει να αναφερθεί πως τα χρυσά iPads δημιουργήθηκαν ειδικά για το εν λόγω ξενοδοχείο του Ντουμπάι από την εταιρεία British brand Gold & Co. Να σημειωθεί επίσης ότι και τα 202 δωμάτια του ξενοδοχείου πέραν των άλλων πολυτελών παροχών, όπως τζακούζι, τηλεοράσεις plasma, ακόμα και ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ, διαθέτουν και iMac. 

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εντυπωσιάζει με αυτή την πρωτοβουλία, αφού τον Οκτώβριο του 2012 το ξενοδοχείο για να υποστηρίξει τον επετειακό μήνα ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού, κυκλοφόρησε ένα χρυσό iPad σε ροζ χρώμα, 24 καρατίων, που ήταν χαραγμένο με μια ροζ κορδέλα στο σήμα του ξενοδοχείου.

No comments:

Post a Comment